Haberler

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

Güncelleme:

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reytingleri alt üst eden Hercai, son bölümündeki küfür sahnesiyle olay oldu.

ATV'nin reyting listelerinde yüzünü güldüren dizi Hercai, Türkiye'den sonra yurtdışı pazarında da oldukça ilgi gördü.

İZLEYİCİYİ RAHATSIZ ETTİ

Her bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan Hercai'nin son bölümünde edilen küfür, televizyon başındaki izleyiciyi rahatsız etti.

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

"O KELİMENİN ANLAMINI ANNELER ÇOCUKLARINA AÇIKLAYAMAZ"

Dizide kızı Reyyan'ı bulmak isteyen Hazar ile babası arasında geçen konuşmada "P...ç" kelimesinin geçmesi izleyici tarafından tepki topladı. İzleyici, "O kelimenin anlamını anneler çocuklara açıklarsa neler olur? yorumuyla tepkisini gösterdi.

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

HERCAİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran'ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin'i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak ediyor.

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

HAZAR KIZINI ARIYOR

Kızı Reyyan'ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı.

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

MİRAN, REYYAN'I KURTARIYOR

Gözünü kırpmadan Reyyan'ın arkasından nehre atlayan lozono Miran ise Reyyan'ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

Reyting Rekortmeni Hercai, Küfür Sahnesiyle Olay Oldu

REYYAN'DAN ŞAŞIRTAN TEPKİ! MİRAN VURULUYOR

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran'ın tek derdi Reyyan'ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran'ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor. Ve Miran'a doğrulttuğu tetiği çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Türkiye Haberler

500

Yorumlar (45)

çiçek:

bi zahmet aileler de çocuklarına bu diziyi zaten izletmesinler !!!

32
2
yanıtYanıtla
REİS BAŞ TACI:

hadi bakalım istanbullular şimdi oy atacağınız partiyi biliyorsunuz artık bu seçimden galip çıkmazsak istanbula hiçbişey yapılmaz biliyorsunuz değilmi reis ne derse o

5
21
yanıtYanıtla
d:

ÇOK BİLME HADİ NAŞ

yanıt3
yanıt0
komplocu:

yapma yaa reyting rekorumu kırdı yoksa yandaş olduğunuz içinmi öyle diyosunuz. ulan benim diziden haberim yok demekki çevremdede kimse ne izliyo nede biliyoki haberim yok. türk dizileri bellidir ayrıca izlemeden yorum yapım. zenginlerin olmayan hayatlarını anlatır silahlar havalarda uçuşur, aile içi akraba içi cinsellik çoktur. dünyanın hiç biyerinde olmayan yaşamı bizim halkımıza yamamaya çalışırsınız. sizin aileleriniz öyle yaşıyosa bilemem sayın yazar veya senarist arkadaşlar.

7
16
yanıtYanıtla
soz:

çok önemli bir şahsiyetsiznde bizim mi haberimiz yok :)))) benim dizinden haberim yok diyosun. tüm diziler senin elinden mi geçiyor ??? komıksın

yanıt0
yanıt0
MARDİNLİ:

BÖLGEDEKİ HALKI VE İNANÇLARINI DEĞERLERİNİ DÜŞÜRMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR İŞLERİ YOKTUR KESİNLİKLE DİZİDE ANLATILDIĞI GİBİ MARDİNDE VE ÇEVRE İLLERİNDE DİZİDE ANLATILDIĞI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİR. . . SIRF MARDİN VE BÖLGE HALKININ DEĞERLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜLMESİ VE HALKA YANLIŞ BİR ŞEKİLDE GÖSTERMESİDİR. MARDİN HALKININ NASIL MİSAFİR PERVER, HOŞGÖRÜLÜ, ANLAYIŞLI BİR HALK OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İÇİN SİZLERİ MARDİNE GELİP GÖRMENİZİ BEKLERİZ

18
3
yanıtYanıtla
YUNUS EMRE:

ŞÖYLE BİR DURUM VAR GÜZEL KARDEŞİM. BU FİLMDE OLAN HER ŞEY KURGUDUR. GERÇEK HAYATLA BAĞLANTISI VAR MIDIR. MARDİN DE DEĞİLDE BAŞKA BİR ŞEHİR DE AMA BU TÜRKİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE KESİNLİKLE YAŞANMASI İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL. O YÜZDEN MARDİN OLARAK BAKMA OLAYA. BÖYLE İNSANLAR VAR VE OLMAYA DEVAM EDECEK. KİMSE DE MARDİNLİLER KÖTÜDÜR ALGISI YARATMIYOR.

yanıt23
yanıt3
Sustuklarıma Say:

hercai kitabından alıntı bu dizi eski zamanlardaki gercek yaşanmış ve kitaba dökülmüş şimdide diziye döküldü tabiki kitabla birebir değil biraz katılmış ama olmayan olaylar değil

yanıt1
yanıt1
zır cahilsiniz:

zaten dizi mardini anlatmıyor. mardini tanıtmıyor. iki aile arasındaki düşmanlığı anlatıyor. önce onun ayrımını yapınız. antepte o kadar konak dizisi aşiret dizisi çekildi kimse böyle saçma sapan yorum yazmadı. niye antepliler hoşgörüyle yaklaşıyor. bir urfada birde mardinde böyle sazanlar çıkıyor

yanıt0
yanıt1
BAŞARILI:

BAŞARILAR DİLERİM ATV VE FİLM YAPIMCILARINA . . . HERCAİ SÜPER DİZİ

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title