Haberler

Reyting rekortmeni dizi Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'dan yeni fragman geldi. Dizi yeni bölümleriyle 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren izleyicisiyle buluşacak.

Show TV'de ekrana gelen, 16 Eylül Pazartesi yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un 3. sezon fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinin çarpıcı sezon finalinin ardından yayınlanan yeni fragmanda bazı sorular cevabını buldu.

"İDRİS KOÇAVALI ÖLMÜŞ, SİZ NİYE YAŞIYORSUNUZ?"

Koçovalı kadınların hayatı karşılığında Yamaç ya da İdris'in canını isteyen Yücel'in baba-oğlu karşı karşıya getirdiği anlar ekran başındakileri soluksuz bırakmıştı. Yayınlanan üçüncü sezon ilk tanıtımında Cumali'nin "İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?" sözleri ise izleyenleri şoke etti.

Reyting rekortmeni dizi Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı

YENİ FRAGMAN NEFES KESTİ

İdris'in kollarına yığıldığı Yamaç'ın deliye döndüğü ve ağzından "Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç?" sözlerinin döküldüğü nefesleri kesen tanıtımda İdris'in eşyalarını kapının önünde bulan Sultan ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Reyting rekortmeni dizi Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı

DAMLA SÖNMEZ GÖRÜLDÜ

Diziye yeni sezonda dahil olan oyuncu Damla Sönmez de yen, fragmanda ilk kez görüldü. Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eylül Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

CONI:

Bosverin Cukuru Hayat NETFLIX te ! oynayanlarin kendileri bile izlemiyo Cukuru !

16
30
yanıtYanıtla
Zubi:

Sanane la isteyen istediğini izler kopil

yanıt14
yanıt6
Misafir:

Çukur sensin

yanıt14
yanıt3
Yarım akıllı:

bu tip dizilerle toplum iyice bozuldu.devlet niye müdahale etmiyor.kaldırın artık şu dizileri

31
7
yanıtYanıtla
Birisi:

Bencede

yanıt7
yanıt0
YAMAÇ KOÇOVASIZ:

kalan yarım aklını da şuraya yorum yazmak için kullanma köle

yanıt2
yanıt2
KUMANDA...:

yorumlara bakıyorum da herkes toplum bilimci, herkes sosyolog, herkes ahlak timsali. . Hepinize tek bir cevabım var. . KUMANDA. . değiştire kardeşim beğenmiyorsan. aç kardeşim belgeselini, aç kardeşim eğitici programları. . ama bırakta izlemek isteyende izlesen. . toplum sadece sizlerden ibaret değil. .

11
10
yanıtYanıtla
armando:

adammm

yanıt0
yanıt1
comolli:

ölene kadar izleyeceğiz inanılmaz bir basyapıt

5
14
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Böyle diziler kesinlikle izlenmesin. oyuncular rol yaparak para kazanıyorlar, gençler diziden etkilenip gerçek hayatta katil bile oluyorlar.

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title