Haberler

Reyhan Karaca kimdir? Reyhan Karaca hayatı ve biyografisi! Reyhan Karaca kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Reyhan Karaca, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Reyhan Karaca hakkında merak edilenler. Reyhan Karaca hayatı ve biyografisi. Reyhan Karaca kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Reyhan Karaca merak konusu oldu. İşte Reyhan Karaca hakkında merak edilen Reyhan Karaca kimdir, Reyhan Karaca hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

REYHAN KARACA KİMDİR?

Doğum tarihi: 8 Kasım 1970

Kaç yaşında: 50 Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Nereli: İstanbul

Yeşilçam oyuncularından Ahmet Karaca'nın kızı olarak Harbiye, Şişli'de doğdu. Aile ve çevresinin etkisiyle müzikle iç içe büyüdü. 8 yaşında İstanbul Çocuk Korosu'nu kazandı. Harbiye İlkokulunda okuduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazanıp Çalgı Eğitim Bölümünde eğitimine devam etti. George Michael hayranlığının etkisiyle 1984 yılında müziğe kesin karar verdi. Orta, lise ve üniversite eğitiminin tamamını İstanbul Teknik Üniversitesinde aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Müzik Bölümünde master yaparak eğitimini tamamladı. Mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarında üç yıl öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Ayrıca bir yıl özel bir lisede, bir yıl da özel bir kolejde müzik öğretmenliği yaptı.

20 Nisan 2016 tarihinde sözleri Berksan'a, bestesi Turaç Berkay Özer ile Berksan 'a ait olan Kelebek isimli tekli Doğan Music Company (DMC) yapımıyla yayınlandı. Şarkının klip çekimleri Amerika'da ve Türkiye'de Gökhan Özdemir'in yönetmenliğinde çekildi. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

7 Mayıs 2018'de sözleri ve müziği Selahattin Erhan'a, düzenlemesi Okan Akı'ya ait olan Roma isimli tekli Yaşar Kekeva Plakçılık yapımıyla yayınlandı. Beykoz kundura fabrikasında Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilen klipte Karaca'ya dansçılar ve model Ali Yücel eşlik etti.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Reyhan Karaca Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title