Haberler

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a özel defile: Olaysın

Güncelleme:

Müzik çalışmalarına tam gaz devam eden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, evinde ağırladığı fenomen arkadaşı Kerimcan Durmaz'a özel defile yaptı. Durmaz ise arkadaşıyla geçirdiği keyifli anları "Olaysın" diyerek Instagram hesabından paylaştı.

Şu sıralar yeni klibi için onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirten başarılı ve güzel şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz akşam evinde arkadaşlarını ağırladı. Bastık'ın misafir ettiği arkadaş grubunun arasında geçtiğimiz aylarda ABD'ye yerleşen Kerimcan Durmaz da vardı.

MANKENLİK YAPTI

Ünlü şarkıcı, bir ara evinde arkadaşlarına kıyafetlerini giyerek mankenlik yaptı. Güzelliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakan Bastık'ın o anlarını Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından yayınladı.

YENİ KLİBİ İÇİN 500 BİN TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

150 ile 300 bin TL arasında değişen sahne ücreti ve yurt dışı konserlerinden kazandığı 30 bin dolar ile Türkiye'nin en çok kazanan şarkıcılarından olan Bastık, şu sıralar çok konuşulacak bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı popçu, yeni klibi için yönetmen ve onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirtti. Dansçı, yönetmen ve tüm ekibin konaklamadan ekstraya kadar tüm masrafını cebinden karşılayacak olan genç popçu, bu özel klip çekimi için de 500 bin TL'lik bir bütçe ayırdığı iddialar arasında.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Zeynep Bastık Los Angeles Yönetmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

meg:

türkiye nereye gidiyor acaba kim bunları parlatıp milletin gözüne sokan yazıklar olsun size

24
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Zeynep''ciğim o güzel sesini ve şarkılarını çok seviyoruz. Ama Kerimcan''la kanka olmak nedir? Hiç yakışmadınız.

22
1
yanıtYanıtla
Denizzz:

Zeynep bastık defile yapıyorsan yap ama bari kerimcan durmaza yapma o adam çok terbiyesiz bunu herkes biliyo haksız mıyım ? Arkadaşlar

19
1
yanıtYanıtla
güler:

hiç bir meziyeti olmayan şu insanlara pirim yaptırmayın. ülkemde neden bir profun başarısı değilde bu illetler hergun haber oluyor

18
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

YAZIK. MEMLEKETİN HALİNE YAZIK.

17
1
yanıtYanıtla
kız kıza:

2 kızz toplanmış sorun yok :D

15
3
yanıtYanıtla
coni:

sanda yaziklar olsun zeynep bastik su herife hala prim veriyosunuz ya simariklar, bir an once biter insallah sohretiniz

15
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

ZEYNEPÇİM SENDE ARTIK HERKES GİBİSİN BY BY

15
1
yanıtYanıtla
Mkou:

Ulan bi insan nasıl olurda 500 bin lira alır bi sahnede bu ne denli bi saçmalık .

16
0
yanıtYanıtla
VTNDS:

DEFİLE YAPACAK BASKA KİŞİ BULAMADINMI

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title