Haberler

Rektör Gönüllü Yeni Öğrenciler ile Buluştu

2018-2019 akademik yılında Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen tanışma günü etkinliğinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yeni öğrencilerle bir araya geldi.

2018-2019 akademik yılında Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen tanışma günü etkinliğinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yeni öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe RektörProf. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Prof. Dr. Hasan Solmaz, dekanlar, müdürler, akademik danışmanlar ile yeni öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik Adıyaman Üniversitesinin tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi ile devam etti. Ardından Üniversite Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Varınca, yeni öğrencilere üniversite ve merkez külliyesini tanıtarak öğrenci işleri, uzaktan eğitim, değişim programları, üniversitedeki sosyal, sportif ve kültürel imkan ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra konuşan Rektör Gönüllü, Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmenin bir ayrıcalık olduğu söyledi. Gönüllü, "Üniversitemiz Türkiye'deki 200 civarındaki üniversite arasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini üniversite geneline alan 12 üniversitenin 4.'südür. Fiziki ve beşeri olarak çok iyi durumdayız. 800'ü aşkın akademisyenimizin yanı sıra 600'ün üzerinde de idari çalışanımız ve 200 civarında destek personelimiz mevcut. Amacımız kaliteli eğitimi kaliteli fiziki alanlarda vermektir. Bizlere bu imkanları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geçmiş hükumetlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizleri vatanına, milletine, devletine ve ailesine faydalı birer birey olarak yetiştirmeyi şiar edindik. İnşallah Adıyaman Üniversitesinde bulunduğunuz süre zarfında sadece eğitime odaklanarak etik ve ahlak kuralları içerisinde eğitiminizi tamamlamayı hedef edinirsiniz. Hedefiniz güzel olursa sonucu da güzel olur inşallah. Bunun yanı sıra sizleri sosyal medya ve internet kullanımı hakkında da uyarmak istiyorum. Bizler büyüklerini seven küçüklerini sayan bir toplumuz. Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle. Geleceğin emanetçileri olan sizler çok dikkatli olmalısınız. Hemen güvenip hemen inanmamalısınız. İnanacağınız kişiler aileniz olmalıdır. Mantıklı düşünüp ailenize ve kendinize yakışanı yapmalısınız. Sizleri Allah'a emanet ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum" diye konuştu.

Rektör Gönüllü, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Talha Gönüllü Adıyaman Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title