Haberler

Quaresma: Benfica Gibi Bir Takıma Karşı Uyursanız, Cezalandırır

Güncelleme:

Benfica maçında 1 gol 1 asistle müthiş bir performans sergileyen Quaresma, "Benfica gibi bir takıma karşı uyursanız, cezasını ödersiniz." diyerek öz eleştiri yaptı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"UYUDUK, BENFİCA CEZAYI KESTİ"

Quaresma, "2. yarı için takımı tebrik etmek lazım, çok istedik ve başardık. En azından beraberlik için çıktı. Ama ilk yarıda uyuduk, Benfica gibi bir takıma karşı uyursanız, cezasını ödersiniz. Bu skorlardan sonra motive olmak kolay değil, taraftarımız da yardımcı oldu. Ben de takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak yardım edebildiysem, ne mutlu bana. Soyunma odasında konuşulanlar, soyunma odasında kalır bizde. Hocamız hepimizin dikkatini çekti. Çalışmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Önce ligi oynayıp, sonra Şampiyonlar Ligi'ni düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title