Haberler

Pucca ve Oyuncu Eşi Osman Karagöz Boşanıyor

Güncelleme:

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile oyuncu eşi Osman Karagöz boşanmaya karar verdi. Pucca, boşanma haberini Instagram hesabından verdi.

2015 yılında oyuncu Osman Karagöz ile dünya evine giren Selen Işık Pınar, boşanma kararı aldı. Pınar, boşanma haberini sık sık hayatından paylaşımlar yaptığı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI"

"Öncelikle bunu buradan açıklamak dünya saçması onu söylemek istiyorum.Osi (Osman Karagöz) ile evliliğimizin artık sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı. Gerçekten olmadı... Bazen sevgi yetmiyor. Zaten çok uzun zamandır farkındasınızdır yalnızdım. Eminim çok eğlenceli bir baba, çok güzel bir ebeveyn, Batı'nın en yakın arkadaşı olacak. O konuda asla şüphem yok."

Pucca ve Oyuncu Eşi Osman Karagöz Boşanıyor

"KARI-KOCA OLARAK SINIFTA KALDIK"

"Ama karı koca olarak ikimiz sınıfta kaldık maalesef... Benim de onun da çok hatalarımız oldu. Sizden tek ricam bu süreçte ne olur beni üzmeyin. İnsan evinden orta sehpayı bile atarken bin kez düşünüyor... Bin kez değil, milyon kez düşündüm. Ve hepsinin sonu, ayrılığa vardı...

Pucca ve Oyuncu Eşi Osman Karagöz Boşanıyor

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Yaşadığı zorlu günler için sevenlerinden destek bekleyen Pucca sözlerine şöyle devam etti: "En azından bana güzel şeyler söyleyin, güçlü kadın hikayeleri anlatın. Kendinizden örnek verin. Çünkü bu karar benim ya da onun için değil; Batı için. Bazen olmuyor. Gerçekten olmuyor. Sonuna kadar aşık ol, çabala, Çırpın, yok! Onun için de aynı şekilde bu arada. Bunu buradan yazmak deli saçması ama her şeyi kitapta, blog yazısı olarak yazan bir insan olarak sanırım gerekli. Bu canavarı kendim yarattım, şimdi sonucuna katlanmalıyım."

Selen Pınar Işık ile Osman Karagöz'ün geçtiğimiz yıl nisan ayında Batı adını verdikleri bir bebekleri dünyaya geldi.

Pucca ve Oyuncu Eşi Osman Karagöz Boşanıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selen Pınar Işık Osman Karagöz Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

şaşkın:

Kadın erkek eşit değil olamaz da zaten kadın eşine her konuda itaat etmek zorunda bunu bi anlasalar çok huzurlu yuvalar olacak ama beyin yok Kİ kadinlar da.ha bide çalışınca kendilerini uzayda sanan kadinlar var vay Kİ vay bacım senin iş kapidan girince biter sen ev hanimisin annesin kadinsin o dakikadan sonra senin meslek kapida kaldı evde yok !!!!!

31
73
yanıtYanıtla
KIZGIN:

BEYNİN KİMDE OLMADIĞI AŞİKAR.

yanıt7
yanıt1
PN:

SEN ERKEKSİNDE NE OLMUŞ YANİ? KADINLARIN GÜCÜNÜ HAZMEDİN ARTIK. KİMSE KİMSENİN KÖLESİ DEĞİL

yanıt1
yanıt0
.:

Ruhunuz hasta ruhunuz şu beyninizin üstüne oturmayın artık bizim kadınımız hiç bir zaman erkeklerin kölesi olmadı bir türlü anlayamadınız kadınlar olmazsa sizde olamazsınız. Tomris Hatun, Nene Hatun kimdir bilir misin?

yanıt2
yanıt0
...:

yahu bunlar kim ?

54
6
yanıtYanıtla
Serhat:

Bu aralar boşanmak moda galiba

34
5
yanıtYanıtla
şaşkın:

Ulan eskiden büyüklerimiz 50 60 yıl evli kalirlardi acaba hiç mi sorunlari olmamış tabiki olmuş ama onlar en basit şeyde kadin erkek eşit bana böyle yapamazsin sen kimsin dememiştir itaat et rahat et politikası uygulamıştır ve başarılı da.olmuş.ya şimdiki nesil Allah esirgesin hiç kafa beyin yok eşitlik de eşitlik ben bilirimler sen kimsinler seni cekememler bilmem neler neler ulan evlendiysen tabiki çekeceksin hep güllük gülistanlik olacak değil ya.işte bu yüzden halen evlenmedim adam gibi birini bulursam belki.

7
10
yanıtYanıtla
MİYAV:

Yukarıda yazdığın sözlerin hiçbirini eşimden duymadım, hiçbirini de eşime söylemedim. Demek ki yıllarca birlikte böyle kalınıyormuş, iyi ki yazmışsın, teşekkürler.

yanıt7
yanıt0
Kocası da haklı:

Gizli saklı kalmamış, durmadan cümle aleme rezil ediyor. Malzeme olacağına çeker gider kafası rahatlar. Alay edilmek de bir yere kadar.

11
3
yanıtYanıtla
KÖYLÜ DAYI:

tanıyamadım bu zevatları başbakanlık müsteşarımı acep??? genede madem boşanıyorlar ben evlenme teklif edeyim YAŞ:69 KİLO: 88 BOY: 1. 75 / 2 VİLLA - havuzlu / 2 ARAÇ - 4x4 volvo - sedan 250 E mercedez / muhtelif bankalarda 5 milyon dolar ve 1, 7 milyon euro / 156 dönüm arazi daha ne olsun şanzıman sağlam mclaren F1

1
11
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title