Haberler

Yine Diyarbakır Belediyesi, yine aynı görüntü! Makam odasında da Türk bayrağını kaldırmışlar

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye meclisinde Türk bayrağının kaldırılmasıyla tepkilerin odağına oturan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin makam odasında da benzer görüntülerle karşılaşıldı.

DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdığı tespit edilmişti. Bu nedenle tepkilerin odağına oturan Diyarbakır Belediyesi'nde bir benzer görüntü daha kameralara yansıdı. DEM Parti'nin Diyarbakır Belediyesi'ni kazanmasının ardından makam odasındaki Türk Bayrağı'nın da kaldırıldığı ortaya çıktı.

Yine Diyarbakır Belediyesi, yine aynı görüntü! Gelir gelmez ilk iş bayrak kaldırmak olmuş

Yine Diyarbakır Belediyesi, yine aynı görüntü! Gelir gelmez ilk iş bayrak kaldırmak olmuş

NE OLMUŞTU?

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Diyarbakır'da 31 Mart yerel seçimlerini kazanmasının ardından tepki çekecek bir karara imza atarak meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdı.

Salonda aralık ayında çekilen fotoğraf karelerinde Türk bayrağının olduğu görülürken, nisan ayında çekilen karelerde ise kaldırıldığı fark edildi. Yeni çekilen karede sadece belediyeye ait bayrağın olduğu görüldü.

Yine Diyarbakır Belediyesi, yine aynı görüntü! Makam odasında da Türk bayrağını kaldırmışlar

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: BÜYÜK BİR KURGU VE MANİPÜLASYON

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Nisan Çarşamba günü başlayan ve 19 Nisan Cuma günü biten ilk Meclis toplantısında Türk Bayrağı'nın kaldırıldığına dair kimi yayın organında servis edilen haberlerin aslı astarı bulunmadığını kamuoyuyla paylaşmak zorunda kaldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Büyük bir kurgu ve manipülasyonla yanıltıcı bilgi yayıldığının bilinmesini isteriz. Meclis toplantımızda İstiklal Marşı okunduğu gibi bayrak da olması gereken yerde bulunduruldu. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyarbakır Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (34)

Deniz Bakırtaş:

Vatan elden gidiyor. İçimizdeki hainlere fırsat verme Rabbim

134
20
yanıtYanıtla
Ahmet Hakan:

foto montaj hepsi

20
95
yanıtYanıtla
Ahmet:

normalde vatan sevdalısı hepsi değil mi ?

yanıt40
yanıt2
Onur Avcı:

Foto montaj dediğin şey büyükşehir belediyesi kendi sayfasında paylaşmış yapmış.. nasıl montaj oluyor ? İstersen tekrar gir bak öyle karar ver

yanıt2
yanıt0
Oytun Ulu:

Nankör görüntüler… Hepimiz bu bayrak altında yaşıyorsak, saygı göstermek zorundayız… kim olursa olsun.

75
6
yanıtYanıtla
Metin:

Erdogan okullardan andımızı kaldırdı.?

18
39
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

Heee bahane bumu ulan

yanıt6
yanıt2
sinan çayırcı:

Varlığım Türk varlığına armağan olsun diyen faşist bir and ( yemin ) ile ülkemizin bayrağını bir mi tutuyorsun ? Ben Erdoğan değilim ama ben olsam ben de kaldırırdım o faşist yemini . Türk milletinin bayrağı birleştirici bir unsurdur ve bağımsızlığımızın simgesidir. Bayrak namustur . İkisi birbiri ile zerre alakalı değildir teres .

yanıt3
yanıt3
Abdullah KARAMAN:

kesinlikle montaj.

9
41
yanıtYanıtla
Ömer Mayda:

ya montaj olmasa zaten hepsi vatanını seven insanlar demi ? dem=pkk

yanıt12
yanıt2
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title