Haberler

Son anketteki oy oranını gören AK Partili yetkililer kolları sıvadı! Ocakta büyük hamle var

Güncelleme:

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partiler de anket sonuçlarını incelemeye başladı. Son anketlerde yüzde 37 bandında çıkan AK Parti ise kolları sıvadı. Bir yandan seçim beyannamesi hazırlıklarına başlayan AK Parti, diğer taraftan ise ocak ayında asgari ücret artışı ve dar gelirlilere yönelik projelere ağırlık verdi.

Türkiye yavaş yavaş seçim atmosferine gidiyor. Bir yandan muhalefetin çıkaracağı olası aday üzerindeki tartışmalar sürerken, diğer tarafta ise Ak Parti'nin seçimlerle ilgili nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Ak Parti'nin seçim hazırlıklarıyla ilgili kulislere dikkat çeken bilgiler yansıdı.

SON ANKETLERDE YÜZDE 37 BANDINDALAR

Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın, AK Parti yetkililerinden edindiği bilgiye göre partinin oyları son yapılan anketlere göre yüzde 35-37 bandında dalgalanıyor. Seçime daha 9 ay varken bu anketlere "seçmen eğilimi" olarak bakılması gerektiği belirtilirken, "İnsanlar böyle dönemlerde anketlere kızgınlıklarını, öfkelerini, temennilerini, hatta ikinci tercihlerini yansıtırlar. Seçim atmosferine girildiğinde tablo değişir. Sandığa gidildiğinde ne yapılacağı önemli" yorumları yapılıyor.

OCAKTAKİ ASGARİ ÜCRET ARTIŞI ÖNEMLİ GÖRÜLÜYOR

AK Partili yetkililer ekonomiyle ilgili söylemde muhalefete göre avantajlı olduklarına dikkat çekiyor, "Sözlerin ötesinde ekonomiyi 1-2 tık daha iyi hale getirmek zorundayız" değerlendirmesi yapıyor. Bu kapsamda ocak ayında asgari ücret artışı, dar gelirlilerin desteklenmesi kapsamında yeni düzenlemelerin hayata geçirileceği ifade ediliyor.

SEÇİM STARATEJİSİ BELİRLEME ÇALIŞMALARI DA BAŞLADI

Seçime giderken AK Parti'nin nasıl bir söylem kuracağı da çalışmalar kapsamında masada. Birçok AK Partili yönetici, oy kaybının olduğu bir tabloda kutuplaştırıcı politikaların doğru olmayacağını, bunun yerine 'kucaklayıcı bir söylemin' gerekliliğine dikkati çekiyor. AK Parti'deki seçim strateji toplantılarında da bu yönde değerlendirmeler yapıldığı biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500

Yorumlar (62)

Serdar içli:

1-2 tık nasıl yahu enflasyon avrupada yüzde 8 benim ülkemde yüzde 80 bir iki tık yetiyorsa devam edin artı geri kabul anlaşması ile on milyon mülteci ve hala gelenler vallahi helal olsun enflasyon kadar kibre sahibsiniz devamke

438
27
yanıtYanıtla
Sadık:

Avrupada yüzde 11 ise ,savaşdan önce yüzde 1-2 arası idi ,buda 6 kat arttı demek ,Türkiyede ise üç kat arttı.

yanıt9
yanıt42
ozkan:

Şuan bu oy oranına ak partililer bile inanmıyor yalan bilgi..

391
51
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

dün bir hovardalık yaptım bir cafeye gittim 40 yılda bir cahillik işte bir sütlü nescafe bir bardakta çay içtim ne kadar olsa beğenirsiniz eyyyy ümmeti MUHAMMED tamı tamına 48 lira daha bunla seçim meçim kazanamaz oy moy yok kapıma gelseler kovmazsam namerdim.

326
52
yanıtYanıtla
Fatihan:

Senin vatandaşlık anlayışın bumu...kahve pahalı...sen hovardalık yapma ya evde otur yada kütüphaneye git..vucudunda taşıdığın baş sadece ağırlık yapıyor sana

yanıt42
yanıt248
Leda Gözübüyükoğlu:

Fatihan: Sen evde oturmaya devam et. Kütüphaneye gidip oturmak yerine biraz okuyarak kafanı doldurmanı ve beynini kullanmanı tavsiye ederim..

yanıt149
yanıt19
MAVİ.blue. YEŞİL.:

uyduruk bir bisküvi bile 8-9 tl olmuş.analar babalar çocuklarına et kıyma tavuk yediremez hale gelmiş.gerçekler ortada.ahırdan bozma evler kiralar 3500-4000 tl den başlarken asgari ücret 5500 tl.şuan bence asgari ücretin enaz 10000 tl olması gerekir.ayrıca mülteci konusu ve EYT konusununda acil çözülmesi lazım.

282
19
yanıtYanıtla
Demir Tuğ:

Milli her vatandaş geçmişini düşünsün oyunu öyle kullansın derim 55 yaşındayım şu ana kadar Erdoğan gibi değerli bir lider görmedim oyum yine Erdoğan olacaktır

54
234
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

%25 bandındalar yalan bu anket

226
38
yanıtYanıtla
corci:

olay sadece ekonomik değil, göz göre göre başka bir rejime doğru sürükleniyoruz.

207
30
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title