Haberler

Seyfi Şahin, MHP Genel Başkanlığına Aday Oldu

Güncelleme:

MHP Genel Başkanlığına Kayseri'den aday olan Seyfi Şahin, MHP'nin durağan hale geldiğini ve seçimlerde yüzde 15 oy alabildiğini söyledi.

MHP Genel Başkanlığına Kayseri'den aday olan Seyfi Şahin, MHP'nin durağan hale geldiğini ve seçimlerde yüzde 15 oy alabildiğini belirterek, "İlk seçimlerde iktidara gelerek Başbakan olacağım" dedi.

Seyfi Şahin düzenlediği basın toplantısında, "MHP durağan hale geldi, oylarını yüzde 15 ten fazla artıramıyor. Bu da MHP'yi ve Türk milletini sevmeyenlerin eline koz olarak geçiyor. Alparslan Türkeş'in elinde yetişmiş bir kişi olarak kendi özel hayatımızda nasıl başardıysak MHP Genel Başkanlığını da kazanarak başarmış olacağız. Bu nedenle Genel Başkanlığa aday olduk. MHP'yi Türkiye'nin en zinde partisi haline getireceğiz. İl başkanları ehil ve toplumun sevdiği kişiler olacak. Genel Başkan olduğumuzda Türkiye çapında siyasi manevralarla iktidar edeceğiz. Genel başkan olduktan sonra bunun arkası da başbakanlıktır. Başbakan olunca da Türkiye'de yapacağımız çok şeyler var" dedi.

İktidara geldikleri takdirde, ekonomiden ülkenin izlediği dış politikaya kadar birçok konuda değişiklik yapacaklarını söyleyen Şahin, terörü de bitirebileceklerini belirterek, "AK Parti Abdullah Öcalan'ı bakan yapmazsa iktidara geldiğimizde kesinlikle asacağız çünkü hakkında idam kararı var" diye konuştu.

Toplantıda Diyarbakır Emniyet Müdürüne de yaptığı açıklama nedeniyle tepki gösteren Seyfi Şahin, "PKK yanlısı bir emniyet müdürü olarak algıladık. Bir terörist için, 'Onun için de ağlamayan insan değildir' demek, suçu teşvik etmek demektir. O emniyet müdürüne yakışan dağda çete reisi olmaktır. Gitsin dağda, ölen teröristlere ağlasın" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

alparslan türkeş seyfi şahin türkiye kayseri Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title