Haberler

Murat Kurum'dan İmamoğlu gafı! Önüne gelen kağıdı okuyunca hatasını hemen düzeltti

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, konuşması sırasında rakibi Ekrem İmamoğlu için "Verilen sözlerin ancak yüzde 87'sini gerçekleştirdiniz. Ama 31 Mart akşamı yüzde yüz o Saraçhane'den ayrılacaksınız" dedi. Ekibi tarafından hata yaptığı fark edilen Kurum, önüne konan kağıdı okuyunca düzeltme yapmak zorunda kaldı.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken sonucu en çok merak edilen illerin başında gelen İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında kıyasıya bir rekabet var. Hal böyle olunca adaylar yorgunluktan olsa gerek zaman zaman enteresan çıkışlara imza atabiliyor. Bunun son örneğini Murat Kurum da gördük.

"VERİLEN SÖZLERİN YÜZDE 87'SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

Katıldığı bir programda İmamoğlu yönetimini eleştiren Kurum, "Verilen sözlerin ancak yüzde 87'sini gerçekleştirdiniz. Ama 31 Mart akşamı yüzde yüz o Saraçhane'den ayrılacaksınız" şeklinde bir çıkışa imza attı.

"ÖYLE BİR ŞEY OLMA İHTİMALİ YOK"

Çok geçmeden ekibi tarafından hata yaptığı anlaşılan Kurum, önüne koydukları kağıdı okuduktan sonra düzeltme yapmak zorunda kaldı. Kurum, "İstanbul yönetimi verdiğin sözlerin yüzde 87'sini tuttu demişim galiba. Öyle bir şey olma ihtimali yok. O tutmadığı taraf" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (49)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Bi yalanı 40 kere söylerseniz,söylediğiniz yalanın siz bile doğru olduğunu düşünürsünüz derler. Ama artık yalan bile söyleyemiyorsunuz

863
183
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Hangisi yalan. Tabi ki işinize gelen yalan..

yanıt180
yanıt382
Ahmet Melih ALEMDAR:

Kaktüs. Bugüne kadar hiçbir partiye üye olmadım. Hiçbir partinin sempatizanligini da yapmadım. Çok şükür ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek her türlü eğitimi aldım. Ben koyun değilim ki başıma çoban gereksin.

yanıt311
yanıt76
halit kaktüs:

Ahmet, koyun diye diye 20 yıldır ne yaptığımız ortada. :) Bence susmalısın artık.

yanıt2
yanıt6
Mehmet Kısaoğlu:

Boş konuşuyorsunuz sayın Ahmet Melih ?? imamoglunun seçim öncesi tüm vaadlerini inceleyin sonra yüzde kaçını yapmış bir bakin çok zor degil bunun için çok yüksek eğitim gerekmez

yanıt25
yanıt52
Quantum:

Seçimden sonra cinali gibi başlarsın oylar çalındı, hiçbirşey olmasada bi şeyler oldu zırvalarına

603
116
yanıtYanıtla
Vatansever:

Tıpkı sizin gibi degilmi..her genel seçimde oylar çalındı deyip ağlamanız

yanıt162
yanıt353
Bidüşün:

Kuantum isminden yorumundan basitlik cahillik fışkırıyor,

yanıt30
yanıt90
Barış Akyıldız:

Bidüşün,sen kendi yazına bak bakalım ,cahillik kimde??

yanıt40
yanıt12
kalp atisi:

Muro yalnizca sinemalarda

399
94
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title