Haberler

MHP Balıkesir Teşkilatı İl Divan Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'de Seçim Startı Verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli, Tek Başına İktidar İstediklerini Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'de seçim startı verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli, tek başına iktidar istediklerini söyledi.

MHP Balıkesir Teşkilatı'nın İl Divan Kurulu toplantısı, Otel Basri'de yapıldı. Toplantının açılış bölümünde konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Ahmet Duran Bulut, Türkiye'nin sorunlarının yanlış uygulamalar ile içinden çıkılmaz hale geldiğini ileri sürdü. Bu hükümetten mutlaka hesap soracaklarını vurgulayıp, Türkiye Cumhuriyeti'nin 60. hükümetinin Milliyetçi Hareket Partisi olması gerektiğini söyleyen Bulut, "Önümüze demir dağlar gibi dikilen engelleri eritip yok etmek, ülkücü-milliyetçi kadrolara bu karanlığın ufkunda bir güneş gibi doğmak, yüce Türk milletinin bizden beklentisi ve umududur" diye konuştu. Bulut, milliyetçi hareket üzerine oynanmak isteyen oyunların, yollarına konulan tuzakların ülkücüler tarafından dikkat ve hassasiyetle bertaraf edildiğini söyledi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin gerçek bir lider ve devlet adamı olduğunu vurgulayan Bulut, Türkiye'nin ihtiyacı ve iktidara alternatif misyonun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu, bu Ergenekon'un ateşçisinin de Dr. Devlet Bahçeli olduğunu dosta, düşmana gösterdiklerini söyledi.

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli, Türkiye'nin tarihi bir dönemecin eşiğinde olduğunu belirtti ve tek başına iktidar istediklerini söyledi.

Başkanlık Divanı'na, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zeki Ertugay ve MYK üyesi İsmet Büyükataman ile il, ilçe ve belde yönetimleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve kadın kolları katıldı. İl Divan Toplantısı'nın ardından akşam 'Birlik ve Beraberlik Yemeği' verildi.

(YU-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title