Haberler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

Güncelleme:

Sığınmacılara yönelik zam önerisi ve belediye meclisinde çay fırlatmasıyla gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Benim partimin de bir politikası yok" açıklamasında bulundu.

Suriyeli sığınmacılara yönelik su ve katı atık ücretlerinde zam önerisiyle çok konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde belediye meclisi toplantısında çay atmasıyla da haberlere konu olan Özcan, bu kez partisini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan söylemlerde bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan paylaştığı bir videoda "İktidarımızda Suriyeli misafirlerimizle helalleşip iki yılda memleketlerine uğurlayacağız." açıklamasını yapmıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu ifadelere cevap mahiyetinde açıklamalarda bulunarak Kılçdaroğlu'nu eleştirdi.

"BENİM PARTİMİN DE POLİTİKASI YOK"

Belediye meclis toplantısında sığınmacılara yönelik konuşan Özcan, "Benim partimin de bir politikası yok. Bizim genel başkan da çıkıyor '2 yıl içinde geri göndereceğiz' diyor. Nasıl göndereceksin altını doldurdun mu? Şu an da herhangi bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Tanju Özcan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title