Haberler

Kuşadası Belediye Başkanı Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şoför esnafıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Günel, beş yıllık hizmet süresinde Kuşadası'nın alt ve üstyapı sorunlarına çözüm ürettiklerini belirtti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şoför esnafıyla bir araya geldi. Toplantıda taksicilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ömer Günel, "Beş yıllık hizmet karnemiz çok iyi. Görevde olduğumuz sürede Kuşadası'nın köklü alt ve üstyapı sorunlarına çözüm ürettik" dedi.

Kuşadası'nda göreve geldiği günden bu yana modern bir turizm kenti oluşturmak için durmadan çalışan Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni haftaya esnafın sorunlarını dinleyerek başladı. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel, Güven Taksi Durağında çalışan şoför esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ile Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten de katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda söz alan taksici esnafı, Başkan Ömer Günel'e taleplerini iletti. Başkan Ömer Günel ise bir sonraki dönemde yaşama geçireceği projelerini taksicilerle paylaştı.

Kuşadası Belediyesi'nin 5 yılda gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetler sayesinde kentin çehresinin değiştiğini belirten Başkan Ömer Günel, "2024 turizm sezonu çok iyi geçecek. Özellikle kruvaziyer turizminde geride bıraktığımız 2023 yılından çok daha fazla gemi ve yabancı turist ağırlayacağız. Kuşadası artık modern ve konforlu yolları, tertemiz cadde ve sokaklarıyla turistlerin ziyaret ettiğinde memnun kalarak ayrıldıkları bir kent haline geldi. Kruvaziyer gemi şirketleri benden yolcularını gezdirebilecekleri yeni turistik rotalar istiyor. Çünkü biz daha önceki dönemlerde olduğu gibi laf değil, hizmet ürettik. Bunu yaparken de hep Kuşadası'nın kaynaklarını doğru kullandık" dedi.

Kuşadası Belediyesi'nin başında bulunduğu ilk 5 yılda çok önemli tecrübeler edindiğine dikkat çeken Başkan Günel, "Artık çıraklık dönemim bitti. Şimdi kalfalık dönemim başlıyor. İkinci 5 yılda Kuşadası'na vizyon projeler kazandıracağız. Sahil bandı projemiz başladı, kent meydanımızın yapımı hızla devam ediyor. Yıldırım Caddesi'nde de yenileme çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda Tepe Sokak'ta da alt ve üstyapı yatırımına başlayacağız. Beş yılda geçmiş 3 dönemin 3,5 katı hizmet ürettik. Bu nedenle Kuşadası Belediyesi olarak hizmet karnemiz çok iyi. Kuşadalı hemşehrilerimden 1 dönem daha görev istiyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ömer Günel Kuşadası Ömer Yerel yönetim Ulaşım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title