Haberler

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçenin ruhuna heyecan katmaya gönüllüyüz

Güncelleme:

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçenin ruhuna heyecan katmaya ve sakinlerinde aidiyet duygusu oluşturmaya gönüllü olduklarını belirtti. Belediye olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Orkan, Karesi'nin tarihi, doğası, kültürü ve sanatıyla kimlikli bir kent olması için çalıştıklarını ifade etti.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, "İlçenin ruhuna heyecan katmaya, sakinlerinde de aidiyet duygusu oluşturmaya gönüllüyüz" dedi.

Karesi Belediyesi olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, "Tarihi, doğası, kültürü ve sanatıyla kimlikli bir kent Karesi için çalışıyoruz. Değişen ve gelişen çağın gerekliliklerini doğru analiz ederek modern ve kimliği korunmuş bir şehircilik planı ile ilerlemeye devam ettiğimiz Karesi'de gelişim gün be gün devam ediyor. İlçenin ruhuna heyecan katmaya, sakinlerinde de aidiyet duygusu oluşturmaya gönüllüyüz. Bu doğrultuda Belediyemizin tüm müdürlükleri ve birimleri canla başla çalışıyor. Sosyal imkanları zengin, ulaşılabilir, güvenli, parkları, bahçeleriyle yeşili bol Karesi'nin tabiat güzelliklerini korumak ve vatandaşlara en kaliteli kamu hizmetlerini sunabilmek adına yönetim olarak somut planlamalar yapıyoruz" dedi.

Sadece günü kurtarmak adına çalışmalar yapmadıklarını ifade eden Başkan Orkan şöyle konuştu:

"Geliştirdiğimiz programlar ile hedefimizi, vizyonumuzu net biçimde ortaya koyuyor, doğru ve tutarlı bütçe planlaması ile halkın kaynaklarını verimli bir şekilde kullanıp, faydası ve değeri yüksek hizmetleri Karesi sakinleri ile buluşturuyoruz. Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Spordan eğitime, kültürden sanata, altyapıdan üstyapıya, her alanda daha ileri gitme hevesiyle çalışırken sade günü planlamıyor, geleceğinde adımlarını atıyoruz. Bu yola çıkarken kurduğumuz hayallerin bir bir gerçeğe dönüştüğünü görmek tek mutluluğumuz. Gelirimizi artıran yatırımlarımız sayesinde ilçemizin değerine değer katıyoruz. Biz lafla, sözle değil, icraatlarımızla bunu belgelemiş oluyoruz." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Dinçer Orkan Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title