Haberler

Kardeş Anısına Anaokulu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ve Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'le, Turgutlu'da Eyüp ve Mustafa Altan'ın, Merhum Kardeşleri Mehmet Altan Adına Yaptırdıkları Anaokulunun Açılışına Katıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ve eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’le, Turgutlu’da Eyüp ve Mustafa Altan’ın, merhum kardeşleri Mehmet Altan adına yaptırdıkları anaokulunun açılışına katıldı.

Arınç, ilçe girişinde kendisini bekleyen bin kişilik kalabalığın ellerini 20 dakika boyunca sıktı. Açılışta eski Ege Ordu Komutanı Orgeneral Fikret Küpeli, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Kaymakam Sadettin Kalkan, Belediye Başkanı Serhat Orhan da bulundu.

Başkan Orhan, Altan Ailesi’nin kardeşlerinin anısına ne yaptırabileceklerini kendisine danıştıklarını belirterek, "Bu okula ismi verilen Altan’ı izin verirseniz lakabıyla anmak istiyorum. ’Şeytan Mehmet’i sizin huzurunuzda saygıyla anıyorum" dedi.

Arınç da vergi rekormeni olan Altan’ların 500 bin liraya mal olan beş sınıflı anaokulu hediye ettiklerini söyledi. Arınç, Evren ve Özkök anaokulu öğrencilerini severek, bir süre sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title