Haberler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu taziye evinde Kur'an-ı Kerim okudu

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de bir taziyeye katıldı. İmamoğlu, vatandaşların talebi üzerine önüne Kur'an-ı Kerim'i alarak Bakara Suresi'nin ilk ayetlerini okudu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretleri kapsamında Arnavutköy'de bir taziyeye katıldı. İmamoğlu, vatandaşların talebi üzerine Kur'an-ı Kerim'i önüne alarak sure okudu.

İMAMOĞLU, TAZİYE EVİNDE KUR'AN-I KERİM OKUDU

Arnavutköy'de taziyeye katılan İmamoğlu vatandaşların ricası üzerine Kur'an-ı Kerim okudu. İhlas Suresi ile Bakara Suresi'nin ilk ayetlerini okuyan İmamoğlu dua etti.

SABAH NAMAZI İÇİN EYÜPSULTAN CAMİİ'NE GİTTİ

Geçtiğimiz gün, sabah namazı için Eyüpsultan Camii'ne giden İmamoğlu, vatandaşlarla birlikte saf tutmuştu. İmamoğlu'nun namaz kıldığı anlar, bir vatandaş tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

siyah.beyaz:

Allah, göklerin ve yerin gaybını/insanların bilemeyeceği şeyleri bilir. O, kalplerin içinde ne varsa onu da hakkı ile bilendir. Şüphesiz ki, Allah göklerin ve yerin bütün sırlarını, (insanların göremediklerini ve bilemediklerini) bilir (ve) doğrusu O, (insanların) kalplerindekini de tam bilendir. ( fatır suresi 38.ayet )

97
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Razi Olsun

yanıt39
yanıt3
mustafa kılıç:

seçimler yaklaştı

64
20
yanıtYanıtla
Hsn:

Önceki seçimden öncede camide okumuştu sonra ise yolundan geçmedi,imamoğlundan kılıçdaroğluna,ondan kaftancıoğluna hepsini cami cami dolaştıran,iftar iftar ezan okunmadan oruç açtıran ellerini semadan indirtmeyen seçim sen ne kadar önemliymişsin.

62
12
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL CEYRAN:

Ah cehape ah seçim neler yaptırıyor

44
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

okumasa okumadı okumasını bilmiyor diyecekler okusa seçimler yaklaştı ondan yapıyor diyecekler isteyen istediği gibi düşünebilir ben Allah kabul etsin diyor daha başka bir şey demiyorum

22
30
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Allah kabul etsin. Seçim yaklaşıyor.

36
9
yanıtYanıtla
İlhan Baykı:

Ekremden seçime yakın beklediğimiz şovlardan sadece bir tanesi şaşırdık mı hayır, Din istismarı!!!

35
7
yanıtYanıtla
Mustafa Keskin:

Son ayette Rabbir rahim değil, Rabbihim olacak yalnız.

23
7
yanıtYanıtla
Mustafa Keskin:

Son ayet; Rabbir rahim değil, Rabbihim olacak yalnız

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title