Haberler

Fatih Erbakan: 6'lı masadan iki partiye ittifak teklifinde bulunduk

Güncelleme:

Katıldığı televizyon programında ittifak çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6'lı masadan iki partiye ittifak teklifinde bulunduklarını açıkladı. Bu partilerin Saadet Partisi ve Gelecek Partisi olduğunu ifade eden Erbakan, "Ama tabi onlar masada bulunmayı tercih ediyorlar ve oradaki çizgide devam ediyorlar" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programının bu haftaki konuğu oldu. Ülke gündemine dair çeşitli değerlendirmelerde bulunan Erbakan, ittifak açıklamasıyla ise gündem yarattı.

"6'LI MASADAN DESTEK TALEBİNDE BULUNANLAR OLDU"

Sunucunun "6'lı masadan davet aldınız mı? Davet gelse düşünür müsünüz?" sorusuna Fatih Erbakan; "6'lı masadan resmi davet şimdiye kadar almadık. Ancak 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen bazı isimler genel başkan yardımcısı düzeyinde irtibat kurdular ve destek talebinde bulundular. Bunların isimleri bizde saklı kalması gerekir." yanıtını verdi.

İTTİFAK TEKLİF ETTİĞİ 2 PARTİYİ AÇIKLADI

Konuşmasının devamında 6'lı masadaki iki partiyle ittifak teklifi yaptığını açıklayan Erbakan, "Onlara 6'lı masayı bırakın, çıkın gelin biz Milli Görüş prensipleri çerçevesinde bir ittifak yapalım diye bir takım görüşmelerimiz oldu. O partiler Saadet Partisi ve Gelecek Partisi. Ama tabi onlar masada bulunmayı tercih ediyorlar ve oradaki çizgide devam ediyorlar. O konuda herhangi bir adım atılmadı. O partilerle bir anlaşma sağlansaydı bir ittifak olabilirdi. DEVA Partisi'nin böyle bir şeye yaklaşmayacağını düşünüyorum. DEVA Partisi yönetimi topluca 'Biz böyle ittifakın içinde olamayız.' dediler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatih Erbakan Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (7)

seyfullah aydın:

yapacak bir şey yok o yola çıkıp sonunda beyhude geçti bu ömrüm bir dost bulamadım gün akşam oldu diye yanık yanık türkü söylemek istemiyorsan sen daha gençsin boşuna uğraşma en iyisi geç olmadan bu sevdadan vazgeç git daha faydalı başarılı olabileceğin işler yap

25
40
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Yazıklar olsun Erbakan hocanın kemiklerini sızlatıyor Sun yazıkki o soy ismine hak etmiyorsun senin gibi evlat olmaz olsun

4
13
yanıtYanıtla
Mus Cus:

O zaman sende doğru yolu seç Reisin yanında ol

6
9
yanıtYanıtla
M. Aslan:

Helal sana senden başka bu ülke için kimse bi işe senden başkası düzeltemez bu ülkeyi sana bi fırsat verseler bi konuşmaları faliyetlerini görseler tayibten erdoğan'ın bu işi sana devretmesini gerektiği anlarlar

8
4
yanıtYanıtla
Hayber Oguz:

681 fabrika,yıllık 150 milyar dolar milli kaynak,emekçi ve emeklilere yüzde yüz elli maaş artışı, 63 gençlik istihdam projesi,vs.vs.kitapçık halinde yeniden REFAH partisinin il,ilçe teşkilatlarında alın okuyun.Boş boş yorum yapmayın,TÜRKİYE yi kronik problemlerinden ancak ERBAKAN kurtarır.

7
2
yanıtYanıtla
Musa Kaya:

Milletimizin Cumhur ya da millet ittifakına mecbur olmadığını bu horoz dövüşün millete birşey kazandırmayacağını sadece laf ile değil yıllık 150 milyar dolarlık kaynak paketi kitabıyla ortaya koyup kendi beyni ile düşünerek oy vermek isteyen insanlara bir umut oldunuz. Yolunuz açık olsun...

3
1
yanıtYanıtla
Mete HAN:

YRP; Ak parti stepnesidir.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title