Haberler

Erzurum: Erzurum'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Erzurum AK Parti İl Binasında Düzenlenen Bayramlaşma Töreninde AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Teşkilat Mensuplarıyla Bayramlaştı.

Erzurum AK Parti İl binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde AK Parti Erzurum Milletvekilleri, teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti İl Teşkilatı tarafından AK Parti il binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof Dr. Ömer Özyılmaz, Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Mustafa Nuri Akbulut, Büyükşehir Belediye başkanı Avukat Ahmet Küçükler ile belediye başkanları ve partililer katıldı. Partililerin çeşitli konularla ilgili isteklerinin de dinlendiği bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Milletvekili Prof. Dr. Özyılmaz, AK Parti hükümetinin 4 yıllık dönem içerisinde çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek , "Biz ak kadrolar olarak gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonrada ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir aşk ve şevkle çalışarak halkımıza olan güvenimizi artıracağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title