Haberler

'Dön Baskısı'na Dayanabilecek mi?

CHP İstanbul Örgütü; 22 -23 Mayıs'ta Yapılacak Kurultayda Genel Başkanlık İçin Baykal'ın İkna Edilmesi Kararı Aldı.

Deniz Baykal'ın istifasının ardından İstanbul örgütü bugün toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda; 22-23 Mayıs'ta yapılacak kurultayda genel başkanlık için Baykal'ın ikna edilmesi kararı çıktı. Baykal'a mektup yazarak geri dönmesi için çağrı yapacak olan İstanbul örgütü, "Geri dön. Kurultayda yanına Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikinci adam olarak al. Vitrini değiştir. Yorgun kadroyu görevden al, genç ve dinamik kadroyu göreve getir" diyecek.

-FOTO GALERİ

-FOTO GALERİ

- VİDEO

-BAYKAL VE KILIÇDAROĞLU-

CHP İstanbul örgütü kurultay öncesinde bugün toplandı. Toplantıda Baykal'ın tekrar geri dönmesi için ikna edilmesi kararlaştırıldı. Edinilen bilgiye göre, Baykal'ın kurultayda ikinci adam olarak yanına Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu alması gerektiği belirtildi. Baykal'a mektupla da iletilecek olan toplantıda ortaya çıkan görüşler şöyle:

Baykal tekrar göreve dönmeli.

Değişim gerekli.

Vitrin değişmeli.

Yorgun ve yaşlı kadrolar gitmeli.

Dinamik ve genç bir kadro göreve gelmeli.

Kılıçdaroğlu ikinci adam olmalı. Baykal ve Kılıçdaroğlu birlikte çalışmalı.

-PAZARTESİ ANKARA'YA GELECEKLER-

Toplantıda Baykal'a sahip çıkılması gerektiği belirtilerek, "Yoksa konuşacak adam bulamayız. Bu tuzağa gelmeyelim. Bu hepimizin başına gelebilir. Baykal yanına Kılıçdaroğlu'nu almalı ve genç bir kadro ile göreve devam etmelidir.

Toplantıda öne çıkan görüşler Deniz Baykal'a bir mektupla iletilecek. Ayrıca İstanbul örgütü Pazartesi Günü Ankara'ya gelerek Baykal ile görüşmeye çalışacak. (ANKA)

(MG/ORH)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title