Haberler

Demirtaş, Kılıçdaroğlu'na Rıza Türmen'i Önermiş

Güncelleme:

HDP'nin Köşk adayı Selahattin Demirtaş, CHP ile Rıza Türmen ismi üzerinde buluşabileceklerini ancak bunun Kılıçdaroğlu tarafından kabul görmediğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala partiler çalışmalarına devam ediyor. Başbakan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selehattin Demirtaş arasında geçecek yarışta seçimin kimin kazanacağı merak konusu...

"RIZA TÜRMEN'DE BULUŞABİLİRDİK AMA..."

Radikal gazetesinden Ezgi Başaran'a konuşan HDP adayı Demirtaş, CHP ile neden ittifak yapmadıklarıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. "Biz Kılıçdaroğlu ile buluştuğumuzda bana açıkça sormuştu: Sizin AKP ile anlaştığınız söyleniyor. Bu doğru mu? Kendisine böyle bir şeyin söz konusu olmadığını anlattık" diyen Demirtaş "Tüm handikaplarına rağmen CHP ile yola çıkmaya yakındık. Rıza Türmen’de buluşabilirdik ama onlar istemedi" şeklinde konuştu.

HARCANACAK PARA

Seçim kampanyalarında harcayacakları para miktarı hakkında da bilgi veren Demirtaş "AKP bizim en az yüz katımız harcıyordur. Biz 5-6 milyon lira civarı bir miktar öngördük kendimiz açısından. Buyurun oradan hesap edin" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Selahattin Demirtaş Selehattin Demirtaş Rıza Mahmut Türmen Kemal Kılıçdaroğlu Politika Haberler

500

Yorumlar (18)

HATAY:

Ben CHP lilerin Ekmeleddine oy verceğine asla inanmam! Adamın Erdoğandan ne farkı var??? Biz ailecek Selahattin Demirtaş''a oy vercez. İki dönem CHP ye verdik. ona da pişman olduk.

44
13
yanıtYanıtla
KARTAL:

SAYIN DEMİR TAŞ SEN GELECEĞİN BAŞBAKANISIN SEN BAŞ TACISIN SENİNLEYİZ YOLUN YOLUMUZDUR

38
16
yanıtYanıtla
Ercan:

hadi len kro sen kimsin isim öneriyorsun sen git akp ye öner :)

13
39
yanıtYanıtla
ceyhun:

PKK BİZDEN UZAK OLSUN ... BİZ BİZE YETERİZ ... HADİ GARİ

30
20
yanıtYanıtla
halan aras:

demirtaş gerçek gerisi yalannn

28
13
yanıtYanıtla
URFA:

Bu CHP yaklaşık 100 yıldır, başörtüsüyle uğraşıyor. Ne zaman örtüyü bırakıp, insan beynine değer vermeye başlarsa, o zaman bi değerlendirecez..

31
6
yanıtYanıtla
hamido:

CHP hainlerle iş birliği yapsa o zaman tam biterdi

19
18
yanıtYanıtla
XXLalperalper1453@mynet.com:

MHP ile yaptınız. Hadi hep beraber görecez..))))) Ne içiyorsan terk et laaa))))

yanıt0
yanıt0
mmt:

bir kedi miyav dediii ...

8
27
yanıtYanıtla
Urfa63:

Akpnin kürtleri temsil ettiği yok selahattin demirtaş sadece savunur bizleri.Geçen açıkladı urfadan alınan vergiler vs.Yalnızca 4 te 1 urfaya harcanmış geriye kalanı nereye gitmiş peki tabiki batıya kaymış...

21
12
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title