Haberler

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçiyordu! Mansur Yavaş'tan dikkat çeken mazbata paylaşımı

Güncelleme:

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte muhalefetin cumhurbaşkanı adayı merak konusu oldu. Son dönemde adı geçen ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın çağrı yaptığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken mazbata paylaşımı geldi. Geçtiğimiz günlerde adaylıkla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Başkan Yavaş, "Bu karenin üzerinden 3 yıl geçti. İlk günkü heyecanla, azimle ve enerjiyle hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Son günlerde cumhurbaşkanı adaylığı için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu karenin üzerinden 3 yıl geçti. İlk günkü heyecanla, azimle ve enerjiyle hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla gündemdeydi! Mansur Yavaş'tan dikkat çeken mazbata paylaşımı

ÖZDAĞ, YAVAŞ'A ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, FOX TV canlı yayında cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş'a çağrıda bulunmuştu.

YAVAŞ, SUSKUNLUĞUNU HABERLER.COM'A BOZMUŞTU

Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, suskunluğunu Haberler.com'a bozmuştu. Basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamanın yeterli olduğunu belirten Yavaş, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" diyerek tartışmaların içine girmek istemediğini belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Mansur Yavaş Haberler

500

Yorumlar (7)

HAYRETTİN ŞÖLEN:

aday olursa kesin başkan kesin

6
6
yanıtYanıtla
Sadık:

Adam daha düzgün cümle kuramıyor, Olmaz olmaz

2
7
yanıtYanıtla
Gustavo Bayon:

2 lafı kaç dakikada bir araya getirebileceğini merak ediyorum garibim...

yanıt0
yanıt0
Ibrahim Daş:

ümit özdağ en son konuşacak kişidir .Başkan işini çok güzel yürütüyor dünyanın en sıkıntılı günlerinde Allah başkanımızın yardımcısı olsun.ortalığı kimse karıştırmazsın herkes işine baksın.

6
2
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Halkımız tarafından çok sevilen sayılan bir Belediye Başkanı,,bu yaşıma geldim halk tarafından hiç tanımadıkları halde en uzak diyarlardan bile bu kadar sevilen sayılan bir başka başkan görmedim !

3
1
yanıtYanıtla
x girilmez:

Diyorum bunu aday yapmazlar, zaten onunda yapmaya niyeti yok reis karşısında dizleri titriyor herkesin kolay mı herkes topu birbirine atıyor

0
4
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Milletin teveccühünü görmek istemeyenleri, Millet de görmez. Saygılarımla.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title