Haberler

CHP'li başkan adayından yabancı uyruklu çocuklara skandal sözler

Güncelleme:

CHP Ankara Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, seçim ziyaretleri sırasında gördüğü yabancı uyruklu çocukları işaret ederek "Ben bunları gönderirim, bu çocuklar büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olacak." dedi.

Yerel seçim sürecinde adaylar çalışmalarını sahada sürdürürken Ankara'dan gelen bir görüntü gündem oldu. CHP Ankara Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, Iraklı oldukları öğrenilen çocukları gördüğünde eliyle işaret ederek "Ben bunları gönderirim, bu çocuklar büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olacak." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜDÜKLERİ ZAMAN MEMLEKETİMİZE SORUN OLACAK"

Şahin, seçim gezisi sırasında bir pazar alanında yabancı uyruklu olduğunu fark ettiği çocukları işaret ederek yaptığı konuşmayla tepki çekti. Iraklı olduklarını öğrendiği sığınmacı çocukları yanındakilere gösteren Şahin, yabancı uyrukluları göndereceğini, bunun için adaylının dahi çekilmesini göze aldığını belirtti.

Şahin, sığınmacı çocuklarla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bunlar büyüyünce memleketine gitmesi gerekiyor. Bunun için bana oy vermeyen insanlar burada duysun. Gönderirim ben bunları memleketine, oy da vermesinler. Kimse oy vermesin. Bunun için benim adaylığımı çekseler... Bu çocuklar yarın büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olacak."

ÇOCUKLAR ÜZERİNDEN KONUŞMASI TEPKİ ÇEKTİ

Şahin'in sığınmacılarla ilgili konuşmasını karşılaştığı çocuklar üzerinden göstermesi tepki konusu olurken çocukların hiçbir şey anlamadan gülümsemeleri dikkat çekti. Türkiye'nin özellikle Suriye'deki iç savaş sonrası çok sayıda sığınmacıya kapılarını açma politikası, muhalefetin sık sık iktidarı eleştirdiği konular arasında yer alıyor.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Sözler Ankara Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (138)

Cevap :

Doğru söylüyor.

1210
246
yanıtYanıtla
Hasan Ağa:

CHP'li değilim ama adam doğru söylüyor

1183
214
yanıtYanıtla
emre çukur:

doğru söylüyor 13 milyon mülteci ile nasıl baş edeceksin

1046
159
yanıtYanıtla
Vatansever:

Yalan söyleme Suriyeli zaten toplam nüfusu 20 milyon ülkemizde üç buçuk 4 milyon arası mülteci var

yanıt75
yanıt307
Metehan Eryilmaz:

Vatansever sen adını değiş kardeş. Suriyelisever yap. Tek suriyeli mi var ülkede afganı var filistinlisi var afrikalısı var. Hepsi de çoğalarak ürüyor. Çok meraklıysan evine al bak.

yanıt296
yanıt55
VATAN SEVER:

Vatansever adı ile kayıt olup saygısızlık yapma surekli seni takip ediyorum haddini aşmadan yorum yap aynı isimleyiz diye yorum yapmak istedim

yanıt53
yanıt15
mahalle sakini:

13 milyon değil yanlıi biliyorsun 13 milyar panpa

yanıt27
yanıt7
Vatansever:

Vatansever adlı yorumcu Nasıl yorum yapacağımı senden öğrenecek değilim bu bir Beğenmiyorsan yoruma beğenmezsin Herkesin bir fikri var saygı duymak zorundasın artı benim vatan sevgimden hiç şüphem yok emin olun vatanımızı sizden daha çok severim benim vatan sevgim sizin Yüzyıllık sadakinize bedeldir Ayrıca Suriyeli sever falan değilim sadece insancıl davranıyorum insanı insan olduğu için seviyorum

yanıt9
yanıt17
Vatansever:

Vatansever adlı kullanıcı buraya yorum yazacağına bana karşılık vereceğine İçişleri Bakanlığının açıkladığı verilere bakarsın size mi itibar edeceğim devletin verilerinden mi itibar edeceğim

yanıt0
yanıt0
Vatansever:

Vatansever adlı kullanıcı saygısızlık yapma diyerek asıl saygısızlığı sen yapmışsın Ben inandığım doğruları inancım gereği söylerim ortada bir yanlış varsa onu uyarmaya çalışırım

yanıt1
yanıt7
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title