Haberler

CHP Erzurum Milletvekili Adayları Tanıtıldı

CHP Erzurum milletvekili adayları, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

CHP Erzurum milletvekili adayları, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Hasan Çiloğlu, "CHP olarak yıllar sonra Erzurum'dan milletvekili çıkaracak. Biz bunu görüyoruz ve buna inanıyoruz" dedi.

Tanıtım toplantısı, Erzurum Alışveriş Merkezi'nin Kültür Merkezi'nde yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya milletvekili adayları Ahmet Palandöken, Yaşettin Kışlak, Mehmet Sait Şimşek, Nurhan Banu Üner, İsmail Nardemir ve Dursun Murat Çelikoğlu görüşlerini açıkladı. Adaylardan Ahmet Palandöken, Erzudrum'da CHP'yi Meclis'e taşıyacaklarını belirtirken, Nurhan Banu Üner ise "Kapı kapı dolaşıyorum. Çalmadık kapı bırakmıyorum. Erzurum, 12 Haziran'da tarih yazacak" diye konuştu.

Yaklaşık iki hafta önce istifa eden ve genel merkez tarafından tekrar görevlendirilen CHP İl Başkanı Hasan Çiloğlu, partisinin Erzurum'da büyük çıkış yakaladığını ileri sürdü. Çiloğlu, "CHP yıllar sonra Erzurum'dan milletvekili çıkaracak. Biz bunu görüyor ve buna inanıyoruz" dedi.

Milletvekili adayları, tanıtım toplantısının ardından müzik eşliğinde halay çekti. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title