Haberler

CHP'den yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu göreve başladı

Güncelleme:

CHP'den yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı. Ekicioğlu, partililere seslenerek CHP'nin birçok ilde belediye başkanlığını kazandığını ve hedeflerini işe odaklı belirledikleri için kamuoyu ve toplumun teveccühünü kazandıklarını vurguladı.

CHP'den yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Kırşehir Adliyesindeki Merkez İlçe Seçim Kuruluna gelen Ekicioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal'dan mazbatasını aldı.

Adliye önünde partililere seslenen Ekicioğlu, CHP'nin birçok ilde belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Halka dokunduklarını, hedeflerini işe odaklı belirledikleri için kamuoyu ve toplumun teveccühünü kazandıklarını vurgulayan Ekicioğlu, "Artık seçim bitti, yükümüz ağır. 2019'da 11 il belediyesiydik, büyükşehirler hariç şimdi 20 il belediyesiyiz. Bunlara bilgilerimizi de aktaracağız, teknik konularda yardımcı olacağız. Bu ülkenin sosyal demokratlara ihtiyacı var. Sağlıklı bir şekilde bu seçimi atlattık. Kırmadan, dökmeden demokrasiye katkı sunduk. Biz Kırşehir'den Türkiye'ye değil, dünyaya mesajımızı gönderdik. Bundan sonra bu ülke, şehir ve insanlık için tüm gücümüzle hep birlikte çalışacağız." dedi.

Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve partililerin katıldığı programın ardından belediye binasına geçerek görevine başladı.

Kaynak: AA / Politika

Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Recep Koca:

Gerçekten kınayı değil merak ediyorum.borç harç ne durumda bir İcmal yokmu.makama gelince yapmıştınız ve samimi olarak eski belediyeyi kınamiştim.bir daha gelir gider borç ne durumda bir assaniz ve dahi personel de şişme varmı bankamatik memurun varmı bir açıklama yapmanız beklenir.iyi parti ile ne uğraşırsın iz düşene vurma kültürümüzde yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title