Haberler

CHP Bergama'da Yeni Başkan Mehmet Ecevit Canbaz Oldu

CHP Bergama'da yeni başkan Mehmet Ecevit Canbaz oldu

İZMİR – CHP Bergama İlçe Olağan Kongresinde Mehmet Ecevit Canbaz yeni başkan olarak seçildi. Canbaz, İlçe Olağan Kongresinde 411 delegeden 384'ünün oy kullandığı seçimde 201 oy alarak seçimin kazanan ismi oldu. Seçimde Ayşe Şimşek 181 oy aldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

CHP Bergama İlçe Olağan Kongresi Bergama Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. CHP Bergama İlçe Olağan Kongresine CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP İzmir Milletvekili Atilla Serter, CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, CHP'li eski Belediye Başkanı Sefa Taşkın, CHP Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven, CHP eski ilçe başkanları, Av. Hasan Hüseyin Engin, STK, Oda Başkan ve Temsilcileri ile partililer katıldı.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda CHP Bergama İlçe Kongresi Divan Başkanı Okan Karlıdağ açılış konuşması yaptı. Karlıdağ konuşmasında "Kongremizin Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu CHP İktidarına katkı koymasını diliyorum " dedi.

CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır, yaptığı konuşmada CHP Bergama İlçe Kongresinin hayırlı olmasını dilerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bergamalılara selamlarını iletti. Sındır, "2019 seçimlerinin çok önemli. 2019 seçimi ya Cumhuriyet ya da tek adam rejimi noktasında bir seçim olacak" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay yaptığı konuşmada "Toprağından bereket, taşından tarih fışkıran Bergama'nın tunç yüzlü insanları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Maalesef bugün ülkemizde insan hakları yerine insan haklamaları var. İnsanlarımız haklarını aramaya giriştiklerinde ne yazık ki karşılarında ya cezaevini, ya biber gazını, ya da copu buluyor. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde ne yazık ki başta CHP İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu olmak üzere pek çok milletvekili ve gazeteci hapiste. Bergama CHP Kongresinden hepsine sevgi, selamlarımızı ve bir an önce özgürlük dileklerimizi iletiyoruz " diye konuştu.

Yapılan seçim sonrasında CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz olurken Yönetim Kurulu Üyeliklerine İsmail Acar, Şahin Çarpıkoğlu, İsmail Durmaz,Bahattin Kahraman, Ali Kara, Şeniz Karaboncuk, Fatma Karaöz ve Yiğit Korucu seçildi. İl Delegeliklerine aralarında Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ömer Büyükalpelli, Mehmet Ecevit Canbaz, Fethiye Çalık, Ömer Nail Özcan, Özgün Özçakmak, Filiz Özkaya, Ali İhsan Tunç, Neşe Seçkin, Hikmet Sevinç Ahmet Ülker, Hilmi Üstün, Yaşar Yaşa ve Zekeriya Yenel seçildi.

İlçe Başkanı Canbaz yaptığı teşekkür konuşmasında " Geçmişim bellidir. Bugünden sonra sokağa çıkarak ülkemiz, AKP İktidarından kurtarmak için bizimle çalışmak isteyen herkesle omuz omuza çalışacağız. Bu koltuklar bize emanettir. Emanet edilen bu koltuğu en iyi şekilde temsil etmek üzere Belediye Başkanımız ve tüm partililerimiz ile omuz omuza çalışacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kamil Oktay Bergama İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title