Haberler

Başkan Ceyhun, Bakan Pakdemirli'nin Kütahya ziyaretini değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ziyaretinde Kütahya'nın birçok açıdan ilkleri yaşadığını ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ziyaretinde Kütahya'nın birçok açıdan ilkleri yaşadığını ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Kütahya ziyaretine Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı üst düzey bürokratların tamamının iştirak etmesinin Kütahya ziyaretine vermiş oldukları önemin bir göstergesi olduğunu söyleyen Başkan Sebahattin Ceyhun, "Ayrıca Bakanımız şehrimiz de tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren dernek, STK ve muhtarlarımızla bir araya gelip istişarelerde bulunması, üreticimizin sorun ve önerilerini dinlemesi anında cevap verilmesi hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılandı. Şehrimize ve üreticimize vermiş oldukları desteklerinden dolayı, başta Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli olmak üzere, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, Tarımsal Araştırma ve Politikalar Genel Müdürü Nevzat Birişik, Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mehmet Hasdemir, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Başkanı Muhammed Adak, Basın ve halkla ilişkiler Müşaviri Sürur Kır, Strateji Geliştirme Başkanı Özgür Akif Tel, Koordinatör İshak Burak Ayhan, Bakanlık Danışmanları Özer Ataç, Mahmut Değirmenci, Mücahit Öztürk ve Serim Arıcı'ya teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bekir Pakdemirli Kütahya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title