Haberler

"2023'te cumhurbaşkanı olacağım" diyen Cem Uzan'dan mülteci sorunu için tartışılacak öneri

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde 2023'te cumhurbaşkanı olacağı yönündeki çıkışıyla adından söz ettiren Cem Uzan, Türkiye'nin bir numaralı gündem maddelerinden olan mülteci sorunuyla ilgili tartışma yaratacak bir öneride bulundu. Hakkındaki davalar nedeniyle Fransa'ya kaçan Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kişi başına 1.000 dolar kapıdan çıkarken verilecek. Bir daha dönmemek üzere gönderilecek" dedi.

Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri hiç kuşkusuz ki mülteci sorunu... Konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede Haziran 2023'te Türkiye'ye cumhurbaşkanı olacağım" çıkışıyla gündeme gelen Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan'dan geldi.

Hakkındaki davalar nedeniyle Fransa'ya kaçan Cem Uzan, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sığınmacı sorununun satın alınması gerektiğini, para verilip geri dönmemek üzere gönderilmeleri gerektiğini savundu.

"PROBLEM SATIN ALINACAK"

Uzan'ın paylaşımı şöyle: "Mülteci probleminin NET çözümü: Kişi başına 1.000 dolar kapıdan çıkarken verilecek. Bir daha dönmemek üzere gönderilecek. Problem satın alınacak."

İşte tartışma yaratacak o paylaşım;

'2023'te cumhurbaşkanı olacağım' diyen Cem Uzan'dan mülteci sorunu için tartışılacak öneri

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cem Uzan Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500

Yorumlar (29)

Umit Cetin:

etrafı boş görenler ekonomiyi bahane edip ülkeye ihanet edenler ortaya çıkmaya başlıyor

77
76
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

Kaçtığın ülkenden geri dönüp cumhurbaşkanı olacaksın HAYRETT bu neyin kaafası anlamadım?

55
39
yanıtYanıtla
zübükzade:

Kızılay kartları sosyal hizmet maaşları yardımları belediyeler valilik muhtarlık hepsinden hertürlü yardım geliyor 1000 dolara gideceklerinimi sanıyorsunuz nerede böyle enayi bulacaklar hem suriyede ev yapıp bakıyoruz hem burada

82
12
yanıtYanıtla
Ibrahim güçlü:

Çal kaç vurgun yap ülkenin zor duruma şok Motorola senin yüzünden ne ödendi şaka gibisin

50
38
yanıtYanıtla
Selim Erensayın:

SAYIN CEM UZAN SİZE CENGİZ KURTOĞLU NUN YİNEMİ SEN ŞARKISINI ARMAĞAN EDİYORUM

56
31
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Önce gelebiliyorum gel turkiyeye hesap ver hortumladiklarini öyle konuş utanmak kalmamış bunda

49
36
yanıtYanıtla
Kaan Gudek:

Bana 1350 dolar verin ben giderim ama Amerika'ya yada Avrupa farketmez uçak bileti yeter parada istemiyorum onlar kalabilir burda siz bizj gönderin

56
28
yanıtYanıtla
Gülcan Cürgül:

Aslında iyi fikir!Havaalanın da karşılanıp bir otele yerleştirileceğini düşünenler için!!!

yanıt14
yanıt4
ibrahim sarı:

Birileri sana cumhurbaşkanı olman için söz mü verdi. Sen önce dolandırdığın insanların, şirketlerinde çalıştırdığın insanların parasını, batırdığın şirketlerin bedelini öde

46
37
yanıtYanıtla
abdullah :

biri şuna kasada para olmadığını söylesin. bize devlet bir lira verince ertesi gün 1.5 lira geri istiyor da bu suriyelilere gelince nereden çıkıyor bu hibe edilecek milyar dolarlar anlamıyorum ki. muhalefet olacak adamın vaadi bile suriyelilere para yedirme üzerine.

61
17
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title