Haberler

Pazarda Sağlık Taraması Yapıldı

Buharkent Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Her Hafta Pazardayız, Vatandaşın Yanındayız’ projesi kapsamında İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından açılan stantta tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı.

Buharkent Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Her Hafta Pazardayız, Vatandaşın Yanındayız' projesi kapsamında İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından açılan stantta tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı.

Her hafta bir kurum ve sivil toplum kuruluşlarının vatandaşla buluştuğu Buharkent'teki örnek etkinliklerden biri olan 'Her Hafta Pazardayız, Vatandaşın Yanındayız' projesi kapsamında Eski İstiklal İlköğretim Okulu önünde bu hafta İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından Talasemi ve Hipertansiyon günü nedeniyle stant kuruldu. Etkinlik kapsamında protokol üyeleri ve standa gelen vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı. Sağlık konusunda bilgilendirici afişlerin asıldığı etkinlikte vatandaşlarla bire bir temas edilerek farkındalık yaratılmaya çalışıldı.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğe Kaymakam Cemil Öztürk ve eşi, İlçe Garnizon Komutanı Ali Kırşan, Belediye Başkanı Mehmet Erol, İlçe Emniyet Amiri Şenol Taş ve daire amirleri katıldı. Buharkent Kaymakamı Öztürk, "Emeği geçen İlçe Hastanesi Başhekimimize, müdürümüze ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Öztürk Buharkent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title