Haberler

Pan Etiket & Barkod Sistemleri 10. Yaşında

ilandır
Güncelleme:

Barkod etiketi olarak da adlandırılan yapışkanlı etiketler hayatın her alanında kullanılan ve oldukça zengin çeşitliliğe sahip yapışkanlı kağıtlardır. Kutu, ambalaj ve paketleme gibi ürün veya hizmet takibinin önem arz ettiği pek çok alanda kullanılan etiketler baskılı ve baskısız seçeneklerini sunulmaktadır.

Yüksek teknolojili üretim sahası ile sektörün önde gelen markalarından sistemleri 10 yılı aşkın süredir İstanbul 'da üretim Türkiye 'nin önde gelen firmalarına üretim yapmaktadır. Sadece Türkiye'de değil Almanya, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Türkmenistan gibi pek çok ülkeye de ihracat yaparak uluslararası alanda da faaliyet gösteren Pan Etiket firması, yüksek teknolojiye sahip üretim sahası ve 10 + yıllık tecrübeleri ile yapışkanlı barkod etiketlerini çok daha uygun fiyatlarla sunabilmektedir.

10. Yılında Pan Etiket Firması

2011 yılından bu yana etiket ve barkod alanında hizmet veren vegeçtiğimiz Ağustos ayında 10. yaşını dolduran Pan Etiket Barkod firması; 2.000 metre karelik üretim sahası, 1.500 metre kare depolama alanları ile geçtiğimiz 4 yılda üretim kapasitesini daha yüksek teknoloji ile donatarak, %270 büyüme sağlamış durumda. Günlük 20 Milyon 'un üzerinde etiket üretim kapasitesine sahip firma, termal, kuşe, pp, karton vb. ürün gruplarına ek olarak Epson etiketi olarak da bilinen inkjet etiket üretimlerini yine İstanbul tesisinde yaparak Türkiye 'nin 81 iline ulaştırmaktadır.

Yüksek Kalite Yapışkanlı Etiketler

Yapışkanlı etiketler kurumsal ve bireysel her alanda kullanılabilir. Baskılı ve baskısız çeşitleri bulunan yapışkanlı etiketlerin kaliteli olması oldukça önemlidir. Genellikle beyaz renkli üst yüzeye sahip bu barkod etiketlerini, ister boş, isterseniz siyah veya full renkli olarak Pan Etiket 'den temin edebilmektesiniz. Ambalaj sektörünün birçok kolunda olduğu gibi terzi usulü özel üretimleri de mevcut olan firmanın Türkiye 'de 8.000 'in üzerinde birçok marka ve firmaya hizmet sunması sektörde adından çokça söz ettirmiş durumda.

Birçok alanda kullanılan termal barkod yazıcıların yerini artık yeni nesil renkli barkod yazıcıların almak üzere olduğunu belirten firma yetkilileri; Epson C3500, C6000, C6500 ve C7500 gibi renkli barkod yazıcıların birçok sektör ve alanda hayat kurtardığının farkında. Firmaların bu yeni nesil renkli barkod yazıcılar ile etiketlerini full renkli olarak kendi bünyelerinde basabilecek olması baskı hatalarını, uzun termin sürelerini, çöpe giden milyonlarca etiket ve firmaların dışa bağımlılıkları azaltacak olması nedeniyle yüksek konfor sağlamaktadır.

Ürün gamında yer alan kuşe, vellum, eko termal, lamine termal, florsan, mat pp, opakpp, silvermat, inkjet, kırılgan, void vb. 40 'ın üzerinde farklı çeşit hammadde ile hizmet veren Pan Barkod Etiket firması, Türkiye 'de üretimini yaptığı Epson etiketi ile Avrupa ve Asya 'da birçok ülkeye ihraç etmektedir.

İstanbul Türkiye Almanya Epson Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak?
title