Haberler

Bingöl'de Paletli Araç, Buzun Kırılmasıyla Suya Gömüldü

Güncelleme:

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yüksek gerilim hattı bakımı yapmak için buzlanan Kale göletinin üzerinden geçmeye çalışan Fırat Dağıtım Elektrik Anonim Şirketi'ne (FEDAŞ) ait paletli araç, kütlenin kırılmasıyla suya gömüldü. Araçta bulunan 2 kişi kendi imkanlarıyla kurtulurken, aracın sudan çıkarılması için çalışma başlatıldı.

BUZ KIRILINCA SUYA GÖMÜLDÜ

Olay, Karlıova'nın Kale göleti bölgesinde meydana geldi. Yüksek gerilim hattında bakım çalışması yapmak için bölgeye giden FEDAŞ'a ait paletli araç, yoğun karın içinde hareket halindeyken bir anda buzlanan bir noktada suya gömüldü.

Buzun kırılmasıyla suya gömülen paletli araçta bulunan 2 personel, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Personeller, aracın suya battığı an da ön kapıyı açamadıklarını ve arka kapıya yönelerek bu kapıdan dışarı çıkmayı başardıklarını ifade etti.

EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Araçtan kurtarılan FEDAŞ personelleri, olayı yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. 2 gündür suya gömülen aracın kurtarılması için Elazığ'dan gönderilen ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Ekipler, suya gömülen aracı çıkarmak için çalışıyor;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Bingöl 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kim? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (16)

DERİN GÖLGE:

geçmiş olsun allah beterinden esirgesin

11
0
yanıtYanıtla
istanbul:

hemen sorumlu arayıp yargı dagıtıyorsunuz kardesım buzlu yerden gecın dıyen mı olmus orada kı arkadaslara mutlaka ısı kolaylastırmak amaclı yapılan bır hatadır benım fıkrım işcı kazalarının buyuk bır bolumu ıscının vurdum duymazlıgı sonucu oluyor ıs verenın hata payı cok az

8
3
yanıtYanıtla
hatalı personel:

işverenin ne suçu var dinleyen kim kısa yol diye orayı kulanıyolar işçi dediğin akıllı olur donmuşda olsa tonlarca ağırlığındaki iş makinasının neişi var orda tüm suç işçilerin yada varsa yanlarında müdürün

9
1
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Türkiyede insanlar tesadüfen yasiyor. Ciktim bayira mevlam kayira düzeni daha devam ediyor. Ne zaman cehaletten kurtulacagiz?

6
3
yanıtYanıtla
sabahattin şirvanlı:

kaçak kullanan ve kaçak bedelini milleten alan o buza gömsünler

7
1
yanıtYanıtla
iş sağlığı:

iş güvenliği önlemi böyle mi alınıyor?

6
1
yanıtYanıtla
Ece:

Ya çıkamayıp ölseydi o iki kişi hesabını kim verecekti acaba şu hale bak nerde iş güvenliği o insanları o tehlikeli yere süren de kabahat...

4
3
yanıtYanıtla
Zaza:

Ölen olmamiş. . Önemli olan o. . . . . . Geçmiş olsun. . . . . Kaza dünyanin her yerinde olabilir. . . . Abartmaya gerek yok. . . .

5
1
yanıtYanıtla
ahmet:

BUZA GÖMÜLEN Bİ ARAÇ GÖREN VAR MI TEKERLER GİRMİŞ O KADAR ABARTMAYA GEREK YOK

3
2
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Allah yardım etsin Devletimizin yükü nakadar agır görün işte Almanyada kardan dolayı agaçlar devrildi 6 gün tren seferleri yapılamadı miletin gıkı çıkmadı bizde en ufak birşeyde algı oparasyonu sadece 15 milyon emekliye maaş veren devletimiz aslında Dünyanın en büyük sosyalist devletidir ve bizler az üretip çok istiyoruz devlet biterse hepimiz biteriz bilincine henüz ulaşamamışız

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title