Haberler

Pakpen Kalitesi İZODER Tarafından Bir Kez Daha Onaylandı

Güncelleme:

Malzemede ve üretimde kalite prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER'den 'Kalite Onay Sertifikası'nı aldı.

'Malzemede ve üretimde kalite' prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER'den ikinci kez 'Kalite Onay Sertifikası'nı aldı. Pakboard markası ile üretimi gerçekleştirilen EPS ürünü, 'Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi' kapsamında Kalite Onay Sertifikası'na layık görüldü.

Pakpen, kalitesini sektör otoritelerinden aldığı sertifikalarla taçlandırmaya devam ediyor. İZODER önderliğinde başlatılan 'Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi' sonucunda geçtiğimiz yıl Pakboard XPS yalıtım levhası ürününe 'Kalite Onay Sertifikası' alan Pakpen, aynı marka çatısında üretim yaptığı EPS için de kalitesini onaylattı.

Fabrikalarında en genç teknolojiyi kullanan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza 'Kurulduğumuz günden beri tüm markalarımızın üretim prosesinde 'kalite' birincil önceliğimiz oldu. Bunun için gerek alt yapı sistemlerimizi yeniledik, gerekse TÜRKAK belgeli laboratuvarlarımızda geliştirdiğimiz ürünlerle sektörün öncüsü olmayı hedefledik. Bugün İZODER gibi önemli ve bağımsız bir kurumdan ikinci kez sertifika almanın mutluluğu içindeyiz. Ancak bu tip uygulamalarla sektörde merdiven altı üretim yapan firmaların oyunun dışında kalacaklar. Böylece tüketiciye sunulan alternatif ürünlerde kalite kaygısı kalmayacak. Bu çalışmalar neticesinde Türk yalıtım sektörünün dünya standartlarının üstünde üretim yapabilecek bir kapasiteye sahip olduğu ortaya çıkacaktır' dedi.

İZODER'in haksız rekabeti önlemek, yalıtım sektörünün büyüme ve gelişmesinin sağlıklı ve sürdürülebilir koşullar içinde devamını sağlamak amacı ile başlattığı çalışma kapsamında piyasadan firmanın haberi olmadan alınarak testlere tabi tutulan Pakboard EPS yalıtım levhasının, verdiği beyanlara uygun olduğu sonucuna ulaşıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pakpen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title