Haberler

Pagev Başkanı Selçuk Aksoy Plastıcseurope Yönetiminde

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın da (Pagev) Üyesi Olduğu Avrupa'nın En Önemli Plastik Ham Madde Üreticileri Birliği Olan Plasticseurope, Yeni Komite Üyelerini Belirledi. Pagev Başkanı Selçuk Aksoy, Birliğin Akdeniz Bölge Danışma Kurulu Üyeliğine ve İletişim Komitesi Başkanlığı'na Seçildi.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın da (PAGEV) üyesi olduğu Avrupa'nın en önemli plastik ham madde üreticileri birliği olan PlasticsEurope, yeni komite üyelerini belirledi. PAGEV Başkanı Selçuk Aksoy, birliğin Akdeniz Bölge Danışma Kurulu Üyeliğine ve İletişim Komitesi Başkanlığı'na seçildi.

PAGEV'den yapılan açıklamaya göre, Selçuk Aksoy, PlasticsEurope'taki yeni görevinin, Türk plastik sektörünü en önemli pazarlardan biri olan Avrupa'ya tanıtmak ve sektör lehine çalışmalarda bulunmak bakımından son derece yararlı olacağını belirtti. Selçuk Aksoy'un yanı sıra daha önce de PlasticsEurope'un çalışma gruplarında aktif görev alan PAGEV Yönetmenler Kurulu'ndan birçok isim de çeşitli görevlere getirildi. PAGEV Meslek Sorunları Koordinatörü Ahmet Meriç, PlasticsEurope Akdeniz Bölge Danışma Kurulu

Üyesi; PAGEV Genel Sekreteri Barbaros Demirci ise PlasticsEurope Direktörler Kurulu, Ticaret Komitesi, Altyapı Komitesi, Atıklar Komitesi ve REACH'den sorumlu üye seçildi.

PlasticsEurope'un çeşitli komitelerine üye olarak seçilen diğer isimler ise şöyle: "PAGEV Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Önder Bodur, Ticaret Komitesi; PAGEV Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emre Günay, Altyapı Komitesi; Halkla İlişkiler ve Yayın Koordinatörü Murat Özadam, Sosyal Çalışmalar Koordinatörü Pervin Kırcalı ve PAGEV Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Doğan Levi Atıklar Komitesi; PAGEV Eğitim ve Araştırma Koordinatörü Tekin Arda, Murat Özadam, Emre Günay ve Doğan Levi Gıda ile Temas Komitesi".

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title