Haberler

Özcan Deniz ile Sıla'nın Reklamdan Kazandıkları Herkesin Dilinde

Güncelleme:

Yayınlandığı günden beri olay olan reklamdan Özcan Deniz 1.5 milyon, Sıla 700 bin TL almış. Reklam, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Özcan Deniz ile Sıla bir kola firmasının yeni reklam filminde oynadı. Özcan Deniz 1.5 milyon, Sıla 700 bin TL aldı. 3 dakikalık film sosyal medyada önceki geceden beri gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

İkili romantik sahneler eşliğinde, sözlerini Sertab Erener'in parçası Söz'ün müziği üzerine Sıla'nın yazdığı reklam şarkısını birlikte söyledi.

Reklamda kullanılan şarkı "Dhanush" sahne adıyla bilinen Hint aktör ve şarkıcı Venkatesh Raja'nın 2011'de çıkardığı "Why This Kolaveri Di" adlı şarkısından uyarlandı.

İşte reklam filmiyle ilgili atılan tweetlerden bazıları:

İstiklal Akarsu @istiklalAkarsu Koka Kola şirketinin yerinde olsam ürünü Türkiye piyasasından çekerim.

Ömür Özdemir @ceriLevis dans etmeyeydin iyiydi be öccan dönis abey..

Sevim Gözay @SevimGozay özcan deniz-sıla enteresan casting olmuş tmm da o şarkı, o danslar, o kumsal canlıları nedir yahu :))) sanırsın kolayı henüz keşfetmişler.

Naim Dilmener @renemliD Sila ile Özcan Deniz. Çok düsündün mu Coca Cola? Hayatin hangi tadi bu?

Barbaros Şansal @BarbarosSansal Nurellalı yedigün, Özcan Denizli kokakola, yeni Türkiye emrahla acılı mac doMaldsı görmedi mi hala?

Arto Dalga @artodalga Şu anda CNN Türkdeki Coca-Cola'nın Reklamı Sezen Aksu'dan Çok daha ilgi çekmiştir diye düşünüyorum Süper Reklamdı Helal Coca Cola

Erhan ÇELİK @Erhan_Celikk Coca Cola'nın yeni reklamını sağlık Bakanlığı kamu spotu olarak çekse bağımlılarını içecekten bu kadar soğutamazdı.

Yunus Günçe @yunusgunce Ama coca-colayı ayranla karıştırmışsınız siz. coca-cola çalkalanmaz.

Elçin Yahşi @yelchin Coca Cola reklaminda deve yok mu? Var da ben mi gormedim?

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sertab Erener Özcan Deniz Coca Cola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (189)

emre sağlam:

birde israili lanetliyoruz adamlar bizi dans ettiriyor.

79
8
yanıtYanıtla
123:

çok malca olmuş

77
1
yanıtYanıtla
NasuhmobilWeb@haberler.com:

Insani coca cola dan sogutur bu reklam ben bida icemez oldum lanet olsug size

74
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

İÇMEYİN İSRAİL E DESTEK OLMAYIN.

69
3
yanıtYanıtla
kayısı kentlimobilWeb@haberler.com:

Sadece uzun , kalabalık. Değil .tamamen kadını teşhir ediyorlar ailece izlenecek bir reklam değil . RTÜK niye var . Duyarlı olalım lütfen.

68
1
yanıtYanıtla
nuran balcı:

bence hic güzel bir reklam olmamış çokta uzun

64
2
yanıtYanıtla
Akif:

saçma bir reklam

65
1
yanıtYanıtla
rezaletmobilWeb@haberler.com:

hayatımda gördüğüm en itici en iğrenç reklam bir de bu kıroya milyonlar vermişler sanki bu kıro reklamda oynamasa kola içmiycez bu kıroyu reklamında oynatan coca cola da artık bende olumsuzluklar oluşturmaya başladı nasıl reklam bu pepsinin tadı güzel olsa pepsi içicem

63
0
yanıtYanıtla
milli:

iğrenç bi reklam adamı soğutur cola dan

54
2
yanıtYanıtla
anti-teröristMobil-ANDROID:

bu reklam bir harika dostum!!!

1
53
yanıtYanıtla
Tüm 189 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title