Haberler

Osmangazi Kent Konseyi Engellileri Unutmadı

Osmangazi Kent Konseyi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Görme Engelliler Ve Bursasporlu Eski Profesyonel Futbolcular Arasında Sembolik Bir Maç Düzenledi.

Osmangazi Kent Konseyi, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için önemli bir etkinliğe imza attı. Dünya Engelliler Günü'nde Bursaspor'un eski futbol yıldızları ile Osmangazi Kent Konseyi Görme Engelliler Futbol Takımı sembolik bir maç yaptı.

Maçın başlama vuruşunu Osmangazi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Vural yaparken, takım kaptanlarına teşekkür plaketini Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker verdi.

Engelli sporcular maç boyunca ortaya koydukları performansla dikkat çekerken maçın galibi 8-3'lük skorla Osmangazi Kent Konseyi Görme Engelliler Futbol Takımı oldu.

Sporcuları tek tek kutlayan Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker engellilerin yaşam azminden herkesin ders alması gerektiğini vurguladı. Eker, bu anlamlı müsabakaya katkı koyan eski Bursasporlu futbolcular Yalçın Çimen, Ahmet Kılıç, Tahsin Topçu, Erdem Yılmazer, Can Can, Erkan Özen, Hüseyin Hürsoy ve Kadir Çattık'a da teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title