Haberler

Ormanlık alanda cesedi bulunan hemşirenin kocası gözaltına alındı

Güncelleme:

Almanya'nın Duisburg kentinde kaybolan Türk hemşirenin, ormanlık alanda cansız bedeni gömülmüş halde bulundu. 7 Eylül'den bugüne kadar kendisinden haber alınamayan hemşire, Kasslerfeld bölgesinde bir arkadaşında kalmak üzere evinden ayrılmıştı. Konuyla ilgili Türk hemşirenin kocası sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Almanya'da 7 Eylül'de kaybolan ve cansız bedeni ormanda bulunan hemşire Mine O.'nun eşi sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

7 EYLÜL'DEN BERİ KAYIPTI

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Duisburg kentinde 7 Eylül'den beri kayıp olan hemşire Mine O.'nun (26) cansız bedeli ormanlık alanda gömülü halde bulundu. 5 yaşında bir çocuk annesi olan Mine'nin cesedinde yapılacak detaylı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirleneceği ifade edildi.

KOCASI GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili olarak bilgi sahibi olanların polise müracaat ederek yardımcı olmalarını isteyen Duisburg polisi, Mine'nin kocası Ercan'ı sorgulamak amacıyla gözaltına aldı.

ARKADAŞINDA KALMAK İÇİN EVDEN AYRILDI

7 Eylül'de aksam saatlerinde Duisburg kentinin Kasslerfeld bölgesine giden ve uzun zamandır Almanya'da yaşamayan bir arkadaşında kalmak üzere evinden ayrılan Mine O.'dan bu zamana kadar haber alınamamış, polis hemşirenin hayatından endişe edildiği için kayıplar listesinde resmini yayınlayarak bulunması için çalışma başlatmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Duisburg Almanya Eylül Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

e hadi yorum yapın kötüleyin almanyada olmuş. türkiyede olsa topa tutardınız. . sırf ülkemizi kötülemek için ağzınız durmazdı. pisslik her yerde varrrrr.

1
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

Yapan Alman degil zaten. Üf.

yanıt4
yanıt1
İYİBAKEM:

nerden biliyon kapçık azzlı!! bakam türk olduğunu

1
0
yanıtYanıtla
OSMAN YILMAZ:

acaba almanyada türklermi yapmış yoksa yabancılar mı

1
0
yanıtYanıtla
A.D.:

keşke benim ülkemde hiç olmasa avrupa ülkelerinde 1 olursa maalesef bizde 5 oluyor en son yaşadığımız bir genç kızın katledilmesi olayı ben merak ettim yurt dışında yaşayan insanlara bu soruyu sordum bu tür olaylar dış ülkelerde de oluyor mu diye sordum evet oluyor ama çok nadir oluyor diye cevap verdiler keşke benim ülkemde de hiç olmasa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title