Haberler

Ordu Emniyet Müdürü'nün Koruma Aracı Kaza Yaptı: 3'ü Polis 4 Yaralı

Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in koruma aracının ticari taksiyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü polis 4 kişi yaralandı.

Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in koruma aracının ticari taksiyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü polis 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ünye ilçesinde şehit ailesini ziyaret etmek üzere makam aracıyla yola çıktı. Makam aracını takip eden Arda Boyuer yönetimindeki 52 AB 743 plakalı koruma aracı Perşembe-Bolaman yolunda Doğanköy mevkiinde Ömer Kılıç'ın kullandığı 52 T 3562 plakalı ticari taksiyle çarpıştı. Kazada her iki sürücü ile polis memurları Yılmaz Kurtuluş ve Erdoğan Erzurum yaralandı. Yaralılar 112 ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Ordu Emniyet Müdürlüğünden kazayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Önde seyreden 55 ZP 677 plakalı kamyon sol şeritte ilerlediği esnada önce yavaşlayıp sonra sağ şeridi de kapatacak şekilde durmuş ve trafik güvenliğini tehlikeye sokarak kazaya sebebiyet verdikten sonra kaçmaya çalışmış, araç takiple 250 metre mesafeden sonra zorla durdurulmuş şahıs yakalanmıştır. Emniyet Müdürümüz Suat Çelik'in de içinde bulunduğu makam aracı kazayı atlatmış olup, artçı koruma aracı ile birlikte bir ticari taksi kazaya karışmıştır" denildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suat Çelik Perşembe Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

title