Haberler

Oprah'ın Takipçisi Olduğu Mucize Adam

Güncelleme:

John Of God'un özel merkezinde ziyaret edileceği Brezilya turu 30 Mayıs – 5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gerçekleştirdiği psişik şifalandırma çalışmalarıyla dünyanın çeşitli yerlerinden sayısız kişi tarafından ziyaret edilen
Brezilya'nın ünlü kristal madenleri üzerine kurulan bu özel arınma ve şifa merkezine düzenlenen turda, ziyaretçilere John Of God tarafından Son of Casa de Dom İnacio ünvanını alan tek Türk olan Can Aydoğmuş grup liderliğinde, John of God 'un merkezindeki rehberlerin rehberleri eşliğinde yapılıyor.

Türkiye'de John of God tarafından onaylı ilk grup lideri, ünlü kişisel gelişim ve enerji uzmanı, Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak kitabının yazarı Can Aydoğmuş'un br öğretmen olarak katıldığı, tamamen Atlantik Tour organizasyonu olarak dikkat çeken tur, düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Dünyanın sayılı özel yerlerinden biri olduğuna inanılan John Of God'un spiritüel arınma ve şifa merkezine gidenler burada meditasyon yapıyor, özel enerjilerin aktive olduğu masajlara katılıyor, spiritüel törenlerle ruhsal, bedensel ve zihinsel bir arınma yolculuğu yaşıyor. Merkezi bugüne kadar

Peru Cumhurbaşkanı'ndan Oprah Winfrey'e kadar pek çok ünlü ismin ziyaret ettiği biliyor.

John Of God tarafından Son of Casa de Dom İnacio ünvanını alan tek Türk olan Can Aydoğmuş bu özel turun her aşamasında katılımcılara rehberlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oprah Winfrey Aydoğmuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title