Haberler

NTV Canlı Yayınında Demirtaş'ı Utandıran İltifat: Yuvamı Yıkacaksınız

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını sürdüren HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, konuk olduğu NTV canlı yayınında kendisine yöneltilen iltifatlar karşısında zor anlar yaşadı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, NTV'nin seçim özel programı olan "Liderler Konuşuyor" programına konuk oldu.

"POPSTAR EDASINDASINIZ"

Oğuz Haksever moderatörlüğündeki programda Mustafa Karaalioğlu, Murat Yetkin, ve Mete Çubukçu, Selahattin Demirtaş'a sorular yöneltti. Programın açılışında ilgin bir olay yaşandı. Radikal gazetesi yazarı Murat Yetkin, Demirtaş'ın kanala gelişi esnasında gördüğü ilgiden bahsederken, "Şimdi bu stüdyoya girerken küçük çaplı bir izdiham yaşadık. Sizinle fotoğraf çektirmek isteyen özellikle genç kadınların oluşturduğu bir grup vardı. Şu sıralar bir popstar edasında ilerliyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

"YUVAMI YIKACAKSINIZ"

Yetkin'in bu sözleri sorası utandığı gözlenen Demirtaş, "Sadece kızlar değil, erkekler de vardı. Haksızlık yapmayın. Yuvamı yıkacaksınız" diyerek Radikal yazarına esprili bir dille yanıt verdi. Demirtaş'ın bu sözleri stüdyodaki diğer isimleri de güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Selahattin Demirtaş Mustafa Karaalioğlu Oğuz Haksever Murat Yetkin Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (177)

KürtmobilWeb@haberler.com:

Kürt halkı hdp demeyecek

26
79
yanıtYanıtla
halitmobilWeb@haberler.com:

Doğuda bir insan konoşurken gölüyorsa bu ikiyüzlüdür derler.HDP de aynıdır

18
65
yanıtYanıtla
bedlismobilWeb@haberler.com:

MAKARNACI KÜRTLERE ÎNAT HDP...

72
10
yanıtYanıtla
HarunMobil-IOS:

Adam gibi adamsın demirtaş seninle gurur duyoruz

60
21
yanıtYanıtla
berhudanmobilWeb@haberler.com:

HDP CANDIR HDP UMATTUR.HIRSIZLARIN HARAMZADELERIN KORKULU RUYASIDIR.

62
17
yanıtYanıtla
oflimobilWeb@haberler.com:

Bu hdp lilerin kendileri gibi düşünmeyen hiç kimseye tahammülleri yok. Hatta kendileri gibi düşünmeyen kürtlere bile tahammül edemiyorlar. Öldürüyorlar , yetmiyor. Ölüsüne bile eziyet ediyorlar. Yasin börü ve arkadaşlarını unutturmayacağız hain. Sen onları kanı elinde olarak yaşayacaksın. Siz barajı geçme şansını 6-7 ekim olaylarında kaybettiniz. maskeniz ozaman düştü.

19
60
yanıtYanıtla
ersel özsoymobilWeb@haberler.com:

Diger partiler birbirine laf yetiştirme çabasındayken,birbirlerini karalarken mitinglerde sayın demirtaş halkla kucaklaşıp halkın sorunlarını dinliyor.büyüksün başkan, karizmatik lider.allah yardımcınız,yolunuz açık olsun.

68
10
yanıtYanıtla
yunusmobilWeb@haberler.com:

Bunlar barajı bile geçemeyecek .en iyisi,i yeni bir parti kurmaya başlasınlar

16
62
yanıtYanıtla
AntalyalımobilWeb@haberler.com:

Bu adamı dinlemek izlemek sahip çıkmak gerek ben tarafsız bi insan olarak bu selo canı dinledikten sonra ilkelerine baktığımda ülkemize umut kaynağı mum ışığı görüyorum. Oyun selo cana

63
14
yanıtYanıtla
Türkoğlu türk Mobil-ANDROID:

bu adamı ve pkk nın uzantısı hdp yi sizin gibi haber siteleri ve kanallar yücelti nalet olsun.

31
44
yanıtYanıtla
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title