Haberler

Nazilli Belediyespor'da 5 Futbolcu Daha Kadro Dışı Bırakıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da sular durulmuyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde 4 futbolcusunu kadro dışı bırakan siyah-beyazlı ekip bugün de 5 futbolcusunu kadro dışı bırakarak kampa götürmedi. 9 futbolcusunu kampa dahil etmeyen siyah-beyazlı ekipte yeni transferler ile prensipte anlaştığı futbolcuları kamp programında dahil ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Kaleci Hakan Canbazoğlu, Gökhan Çakır, Kemal Okyay ve Hasan Demir'in kadro dışı kalmasıyla gergin günler yaşayan siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor'da bugün sabah saatlerinde Antalya kampına götürülmeyen Kurtuluş Yurt, Muğdat Çelik, Aykut Yenen, Yusuf Abdioğlu ve Tufan Zahid Arslan'ın kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Nazilli Belediyespor kafilesinin sabah 08.30'da Antalya kampına gittiğini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; "Bu sabah itibariyle 5 futbolcumuz daha kulüp menfaatlerimiz doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Toplam 9 futbolcumuz kulüpte kalarak çalışmalarını Esat Ergüler Tesislerinde sürdürecek. Onlara özel hazırlanan antrenman programını alt yapı hocalarımız nezaretinde sürdürecekler. Bunun yanı sıra 17 yeni transfer ve mevcut futbolcularımızın yanı sıra prensipte anlaştığımız ve kulüpleriyle olan ilişkilerini sona erdirmelerini beklediğimiz 3 futbolcuyu da kamp programımıza dahil ettik. Kamp süresince transfer çalışmalarımız sürecek ve kampa bu futbolcuları dahil edeceğiz. Kamp sonunda istediğimiz hedefe ulaşacak takımı oluşturmaya çalışacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Çakır Kemal Okyay Antalya Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title