Haberler

Narlıdere Belediyesi Cumhuriyet'in 94'Ncü Yıl Dönümünü Coşkulu Etkinliklerle Kutlayacak

Güncelleme:

Narlıdere Belediyesi Cumhuriyetin 94'üncü kuruluş yıldönümünü, tüm Narlıdere'yi saracak bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Cumhuriyet Bayramı haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Mithatpaşa Caddesini, Atatürk posterleri, bayraklar ve afişlerle donattan Narlıdere Belediyesi 7'den 70'e herkesi katılması için etkinlikler hazırladı.

CUMHURİYETE SAYGI KORTEJİMİZE BEKLİYORUZ

28 Ekim günü resmi törenlerle başlayacak olan kutlamalar Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında Çocuklar için hazırlanacak olan etkinlik alanı ile tüm çocuklara cumhuriyet çoşkusu yaşatılarak çocukların Atatürk ve Cumhuriyet temaları ile güzel bir gün geçirmesi sağlanacak. 28 Ekim cumartesi günü 19.30'da Akşam saatlerinde Cumhuriyete sahip çıkan duyarlı Narlıdereli varandaşların katılımı ile Fener Alayı düzenleyecek. Narlıdere Belediyesinin dağıtacağı, Türk bayrakları, Atatürk ve 'YAŞASIN CUMHURİYET' temalı thşirt ve meşalelerle yürüyecek Cumhuriyet sevdalıları; Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet kazanımlarına bağlı kalacaklarını haykıracaklar. Narlıdere Güzel Sanatlar Fakültüesinden başlayacak olan 'Cumhuriyete Saygı Korteji' Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına kadar devam edecek. Demokrasi meydanında ise Cumhuriyet çoşkusunun en çoşkulu dakikalarının yaşanacağı 'Emre Aydın konseri'havaifişek gösterileri ile taçlanacak. Kutlamalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "Birlik ve beraberliğimizi göstermenin günü olan 29 Ekim'de hep beraber tek yürek olmak için tüm vatandaşlarımızı 'Cumhuriyete Saygı Korteji' ve Cumhuriyet bayramı için düzenlediğimiz etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Piriştina Narlıdere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title