Haberler

Müslüm Filmi Rekorlara Doymuyor! 2018'in En Çok İzlenen Filmi Oldu

Güncelleme:

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filmi, Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in en çok izlenen filmi oldu.

Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi, 5 milyon 56 bin ziyaretçiyle Arif v 216 filmini de geçerek 2018 yılının en çok izlenen filmlerinde zirveye oturdu.

2018 YILININ EN ÇOK İZLENEN FİLMİ OLDU

"Müslüm" filmi, bir ayda 5 milyon 56 bin izleyiciye ulaşarak 2018 yılının rekorunu kırdı. Box Office Türkiye'de yer alan bilgiye göre, yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle bilinen Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Müslüm filminden elde edilen hasılat 67 milyon liraya değerinde. Beklentinin çok üzerinde ilgiyle karşılaşan film, 2018'in en çok izlenen çalışması ve 1989'dan bugüne en çok izlenen filmler arasında ise 8. sırada yer aldı.

Müslüm Filmi Rekorlara Doymuyor!

FİLM 26 EKİM'DE VİZYONA GİRMİŞTİ

Müslüm filminin senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı, görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu da Mustafa Presheva yaptı. Usta sanatçının çocukluk dönemini Şahin Kendirci'nin canlandırdığı ve 26 Ekim'de vizyona giren projede, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (54)

Öğretmen Teyze:

müslüm babanızın kabirdeki durumunu hiç merak etmiyormusunuz..ömrünü şarkı türkü ve eglenceyle geçirmiş bir kişinin ahirette huzurlu ve mutlu olması mümkün değildir.

4
24
yanıtYanıtla
OKUL MÜDÜRÜ HAYDAR:

orasını Allah bilir hocam teneffüste odama gelin

yanıt8
yanıt1
adanalı:

ögretmenlere buyuk saygım var. oyuzden birşey söylemek istemıyorum. ama ahıretın ınsanlıkla durustlukle kımsenın ekmeğıne namussuna göz koymamakla oldugunu sanıyorum. ve bu allahla kul arasında kimin cennnette kımın ceheneme gidecegını kullar degıl allah bılır. bir egıtımcı olarak kendinizi sorgulayanın yerıne koymanız ilginç

yanıt5
yanıt1
Öğrenci:

Aynen örtmenim.

yanıt3
yanıt1
Mıstık:

Aynen.

yanıt3
yanıt1
MÜFFETTİŞ DAYI:

BİR KULUN HESABINI YALNIZCA ALLAH BİLİR KİMİN CENNETTE KİMİN CEHENNEME GİDECEĞİNİ SADECE RABBİM BİLİR . BÖYLE KONUŞARAK KUL HAKKINA VE GIYBETE GİRİYORSUNUZ. KONUMUM MÜFETTİŞ GELİYORUM ETMEYE TEFTİŞ. . .

yanıt8
yanıt2
osman:

merak ediyorum öğretmen teyze kabrin içini sen mi açtın baktın. Gerçekten öğretmensen bırak gözünü seveyim öğretmenliği senin yetiştireceğin çocuklar, şarkıcı türkücü değil, hapçı otçu olur eminim. . . .

yanıt5
yanıt1
RACO:

recep ivediği geçtiyse yeter aksırıp tıskıran gaz çıkaran işeyen ayılık yapan bi adamın yaptığı filmden çok daha kaliteliydi rekoru hak ediyo

12
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Ölünce badem gözlü olurmuş bu Müslüm denen fani bildiğim kadarı ile esrarkeşin tekiydi baba falan ayaklarınıda bırakın adam şimdi hesap veriyor imanı varsa kurtulur yoksaki vah ki vah hemen yobazlık yapıpta bana sallamayın bu söylediklerim hepimiz için geçerli sinema falan kurtarmaz adamı öyle saçma şeylere gidene kadar birde camiye uğrasanız bence daha hayırlı iş yapmış olursunuz

3
7
yanıtYanıtla
Ulubatlı Hasan:

Battalgazi sana buradan öyle bir yapıştırırım ki rumuzuna hürmeten edebimi bozmayayım dedim. Evladım kara cehaletini başka yerlerde haykır ki, kedi köpek sana eş koşsun. Sen kim BABA’yı yermek kim? Hadi evladım sen geç arka bahçede kum havuzunda eşelen.

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title