Haberler

Müsiad Bandırma Şubesi 15. Genel Kurulunu Yaptı

MÜSİAD Bandırma şubesinin 15.Genel Kurulu yapıldı.

MÜSİAD Bandırma şubesinin 15. Genel Kurulu yapıldı. Kongreden İhsan Turgut, ikinci defa başkanlığa seçildi.

Müsiad dernek binasında yapılan Genel kurulun Divan Başkanlığı'nı Ekrem Yüzbaşı yaptı. Müsiad Bandırma şubesi eski Başkanı Göksel Karlahan görevi bırakmasının ardından eski Ak Parti Milletvekili aday adayı İhsan Turgut ikinci defa Müsiad Bandırma şube Başkanlığına getirildi.

Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirten Turgut, hükümetin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Turgut, " Türkiye'nin hızlı geliştiğini, sanayilerimizin ve kentlerimizin hızla modernleşmesinden, Şehirler arası yapılan duble yollardan anlayabiliyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan açıklamasına göre, Balıkesir Büyük Şehir Belediyesi olacak. Rüzgar enerjileri ve elektrik santralleriyle Türkiye'nin enerji koridoru olan Bandırma mutlaka il olmalıdır. 150 bin

nüfuslu 40 ilden büyük ve il olmak için tüm kriterlere sahip" dedi.

Bandırma'nın Güney Marmara'nın en büyük limanına sahip olduğunu belirten Turgut, "Organize sanayi bölgesi doldu. Yeni çok sayıda fabrikalar açılıyor. Bandırma, Gebze Dilovası gibi olacak. Yeni fabrikalar ile birlikte nüfusu 500 bine çıkacak ve işsizlik sayısı da azalmış olacak. Yakında Türkiye'nin en büyük Denizcilik Fakültesi bandırmaya kurulacak. MÜSİAD olarak bandırma'da güzel hizmetlerin yapılmasına yardımcı olacağız"diye konuştu.

Turgut'un yönetiminde, Ayhan Atik, Göksel Karlahan, Eşref Kasapoğlu, Atakan İşgüder, Fatih Tanbatar, Bekir Boz ve Sıdıka Kahraman görev alacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Turgut Bandırma Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title