Haberler

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından sınır kapılarında bekleyen mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen olumsuz yorumlara "Biz küçük çocuklara su götürdük, bunu yapmazsam insan olamayacağımı düşünüyorum, biz böyleyiz" cevabını verdi. Ancak ünlü şarkıcı, tepkilerin ardı arkası kesilmeyince paylaşımlarını sildi.

AHBAP derneği ile bir çok insana yardım ulaştıran Haluk Levent sınırda bekleyen çocuklar için yardım çağrısında bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu yardım çağrısına ise tepki gösterdi. Levent, gelen tepkilere çektiği video ile cevap verdi. Ancak sevilen şarkıcı tepkilerin çoğalması üzerine bu paylaşımlarını sildi.

MÜLTECİ ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Haluk Levent sınırda bekleyen çocuklar için ve Twitter hesabından "Edirne! Keşan! Çanakkale! İzmir Dikili! Tüm Ahbap'lar sınıra! Çocuklar var! Oralarda sıkışanlar var! Çocuk bezi, çocuk maması, bolca su! Haydi canlarım!" paylaşımında bulundu.

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

"LÜTFEN BAĞIŞLAYIN BİZİ"

Bazı kullanıcıların bu yardım çağrısına tepki göstermesi üzerine Haluk Levent bir paylaşım daha yaptı.

Haluk Levent tepki gösteren kullanıcılara; "Twitin altı a-politik soslu Türkiye gerçeği. 'Çocuksa çocuk ölürse ölsün bize ne?' diyenler, gücü güçsüze yetenlerdir. Öteden beri Suriyeliler konusunda yazdıklarım ortada. O ayrı bu ayrı. Ama çocuklara su götürüyorlar diye Ahbap'lara sitem etmeyin lütfen bağışlayın bizi" açıklamasında bulundu.

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

"BİZ O ÇOCUKLARA SU GÖTÜRDÜK"

Gelen tepki ve yorumlara dayanamayan Levent daha sonra ise bir video paylaşarak duygularını paylaştı ve "Biz o çocuklara su götürdük, bunu yapmazsam insan olamayacağımı düşünüyorum" diyerek tweet'ini silmeyeceğini de söyledi.

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

"BEBEKLERİN IRKI, MİLLİYETİ OLMAZ"

Ancak ünlü şarkıcı bu videodan sonra, söylemlerinin kişisel politik söylemlere benzediği gerekçesiyle paylaşımını silmek durumunda olduğunu söyledi. Levent, paylaşımının sonuna "Bebeklerin ırkı milliyeti olmaz. 'O zaman bu kadar çocuk yapmasalardı' diyenler var. Arkadaşlar çocuk doğmuş artık ve ortada. Onlara niye ceza verelim?" cümleleriyle noktaladı.

Mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapan Haluk Levent, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haluk Levent Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (161)

Mervenur:

Afgan ve Suriyeli is arkadaslarimdan duyduklarimi aktariyorum: Bu ülkelerden cikmak icin en asagi kisi basi 10. 000 Euro ödendigini söylediler. Ve aileler genc erkekleri, yani savasabilecek gücte olanlari özellikle dis ülkelere gönderiyorlarmis, ki ölmesinler. Bizim gencecik Türk askerimiz ölürken, kimse cikip demiyor ki; bunlar genceciktir, Türkiye vatandasidir. Türk genci baska bir ülkede olanlar icin canini verirken, o ülke gencleri kaciyorlar. Vatanimi serefimle koruyamiyorsam, yasamayayim.

81
23
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Sen olayı yanlış anlamışsın. Bizim askerimiz Türkiye karışmasın diye orada bulunuyor. Çünkü 911 km sınırımız var. Rusu ingilizi amerikalısı danimarkalısı fransızı suriyedeyken bizim orada olmamamız mümkün mü? Libya, Irak, Mısır, Katar ve daha niceleri durduk yere mi karıştı? Biz bugün oradan çekilsek bize saldırmayacaklarının, öldürmeyeceklerinin, köle gibi satılmayacağımızın, işkence görmeyeceğimizin garantisi varmı? Devlet aklıyla düşünseniz böyle yorum yapmazsınız. Orada olmak zorundayız. . .

yanıt0
yanıt1
Yav he he:

Bi bitmediniz....

yanıt2
yanıt1
Tolga:

Boş yapma

yanıt0
yanıt1
Zaza:

bizim meselemiz farklı bizim meselemiz devletimiz milletimiz

yanıt0
yanıt0
AKIL:

Konuyla ne alakası var şimdi. . .

yanıt0
yanıt2
aynben:

aynen atın atın . . bu kadar kolay mı yalan söylemek

yanıt1
yanıt2
merve yalan yazma:

külliyen yalan söylüyorsun. vallahi billahi külliyen yalan söylüyorsun mervenur. neymiş savaşacak erkekleri ölmesin diye yurt dışına gönderiyılarmış. sanki onlar yurt dısına çıkınca geri mi dönüyolar bi süre sonra. ya ayıptır arkadaş yaaa. vicdanınız öldü diyelim hadi. ama ırkı dini dili ne olursa olsun mazluma acımayacaksam bana da yazıklar olsun. insanın insanlıktan cıktığı andır zor durumdakine ohhh dediği an.

yanıt1
yanıt5
adalet:

Söylediklerin konusunda haklı olabilirsşn dostum. Fakat burada çoluk çocuktan bahsediyor Halık Levent. Durumu biraz anlasaydın keşke. .

yanıt3
yanıt2
vatandaş.:

şunu iyi aklına sok. türk askeri onları korumak için orada değil. oradaki boş kalan araziye ( devlet kontrolü kalan bölgeye ) pkk ve pyd deaiş gibi pislikler devletcik kurup sınırımızda bir terör devleti kurulmasın diye orada. orada bir terör devleti kurulursa bizim durumuz halimiz suriyeden beter olur. benim akrabam bu ülke kurulurken balkanlarda ve kafkaslar da şehit oldu. onların ne işi vardı diye bir soru sormak kadar saçma.

yanıt3
yanıt2
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title