Haberler

Okul Müdürü Tarafından Defalarca İstismara Uğrayan 10 Yaşındaki Çocuk, Canına Kıymaya Kalktı!

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de okul müdürü tarafından defalarca cinsel istismara maruz kalan 6. sınıf öğrencisi kız, okulda ilaç içerek intihar etmeye kalkıştı.

İstanbul Kağıthane'de Okul müdürü tarafından defalarca cinsel istismara maruz kaldığını iddia eden 6. Sınıf öğrencisi M.C.S., ilaç içerek intihara kalkıştı. 'Çocuğa nitelikli cinsel istismar'suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.

OKULDA ÇOK SAYIDA İLAÇ İÇİP İNTİHARA KALKIŞTI

İstanbul'da okul müdürü tarafından cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen 10 yaşındaki öğrenci ilaç içerek intihara kalkıştı. Okul müdürü, ' çocuğa nitelikli cinsel istismar' suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.Mide bulandıran iğrenç olayın, İstanbul Kağıthane'deki bir ortaokulda yaşandığı iddia edildi. İfadelere yansıyan bilgilere göre henüz 10 yaşındaki M.C.S., 6. Sınıf öğrencisiydi. Küçük çocuk geçtiğimiz günlerde okulda çok miktarda ilaç içti. Geçirdiği baygınlık sonrası küçük çocuğun ailesine haber verildi ve M.C.S., hastaneye kaldırıldı.

İFADESİNDE ANLATTI

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre tedavisi sırasında yaşadıklarını annesine anlatan M.C.S.'nin ailesi polise başvurdu. Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki Çocuk izleme merkezine götürülen M.C.S.'nin uzmanlar eşliğinde ifadesine başvuruldu.M.C.S, yaşadığı skandal olayı uzmanlar eşliğinde polise anlattı. Okul müdürü tarafından defalarca cinsel istismara maruz kaldığını ileri süren mağdur çocuk, müdür odasında tecavüze de uğradığını iddia etti. Kendisini ders sırasında odasına çağıran ve kapıyı kilitleyip kendisine istismarda bulunan Müdürün kadın ve erkeğin bulunduğu çıplak videoları zorla izlettirdiğimi anlatan ortaokul öğrencisi, "Dayanamadım ve bu istismardan kurtulmak için canıma kıydım" dedi. İfadeye göre, bu istismar olayı yaklaşık 5 aydır devam ediyordu. Yine ifadeye göre, cinsel istismar sırasında öğrenci karşı çıkarsa darp da ediliyordu.

MÜDÜR TUTUKLANDI

Küçük çocuğun ifadesi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında evinde gözaltına alınan okul müdürü C.C.E., savcılıltaki işlemleri ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikte ifadesine başvurulan şüpheli müdür C.C.E., çocuğun halüsinasyon gördüğünü, anksiyete hastası olduğunu ve anne babası tarafından öğretilen şeyleri kurgulayarak anlattığını, kendisinin masum olduğunu öne sürdü. Hakim Ersin Öztürk ise, şüpheli hakkında verdiği tutuklama kararında, küçük bir çocuğun yaşamadığı cinsel istismar olayını bu kadar detaylı ve inandırıcı anlatamayacağını, uzmanlar eşliğinde alınan ifadede birçok detay olduğunu kaydetti. Kararda, kuvvetli suç şüphesini gösteren somut olguların bulunduğu belirtildi. Cezaevine gönderilen evli ve bir çocuk babası müdür hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kağıthane 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (37)

Komedi:

Bir zamanlar kapkaç haberleri, sonra darp edilen doktorlar, şimdi istismarcı ögretmenler. Kurgu haberler bunlar, geçiniz

9
30
yanıtYanıtla
Caydırıcı cezalar şart:

Çocuklara cinsel taciz ve tecavüz gibi suçlara Hadım etme gibi cezalar verilsin. Verilsin ki bu tür şerefsizlige yeltenenlere de ibret olsun...

25
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

idam şart oldu artık

21
0
yanıtYanıtla
ilknur:

ben Müdüre inaniyorum . . . iftira atmak ne kolay

10
11
yanıtYanıtla
zzzz:

sen yargı mısın lan. o müdür senin çocunu tecavüz etsin anlarsın. sapığı kollayan ondan daha aşağılıktır.

yanıt2
yanıt1
beyin jimnastiği...:

Hep birden saldırıya geçiyoruz ama Müdürün de masum olabileceği ihtimaline pay vermek lazım yani. Yaşadığımız bu dönemide değil on yaşındaki 6 yaşındaki çocuğa bile istediğiniz yalanı söyletebilirsiniz. Tabii söyleyene değil, söyletene bakmak lazım. Ayrıca 6. sınıfa giden bir öğrenci nasıl 10 yaşında olur? okula 4 yaşında mı başladı bu çocuk. ilginç geldi. .

yanıt1
yanıt0
Uğur Dündar''dan Biliriz...:

Algı operasyonu yapmak isteyenler olabilir. Buna da dikkat etmek gerek. Örnekleri var yani. .

yanıt1
yanıt0
cihan:

ağırlaştırılmış öbür boyu hapis versinler bak bakalım oluyor mu bir daha böyle şeyler

17
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

EĞERKİ ÇOCUĞUN ANLATTIKLARI DOĞRU İSE HELEDE DEFALARCA SARKINTILIK YAPILMIŞ. BU NAMUSSUZ KİTAPSIZ MAHLUKAT MÜDÜRÜ ONA YARDI EDEN KİM VARSA HEPSİNİN CANINA OKUNMALI. OKUL VE SINIFLARDA HERYERDE KAMERA SİSTEMİ GELMELİ. TEK TEK İZLENMELİ. BUNLAR SADECE DUYULANLAR YA DUYULMAYANLAR. . .

15
2
yanıtYanıtla
Harun:

Her şeye hemen inanmayın, çocukların neleri ne kadar kurgulayacağını bilemezsiniz. . . Anlık senaryoları bile filmlere taş çıkartır. Müdür suçludur değildir demek işin en kolay tarafıdır. Siz siz olun böyle olaylara inanmayın. . .

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title