Haberler

Mogan Gölü'nden cesedi bulunan 14 yaşındaki Adalet'in cep telefonundan intihar mesajı çıktı

Güncelleme:

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde bulunan cansız bedenin, lise öğrencisi Adalet Ş.'ye ait olduğu belirlendi. Cep telefonunda intihar notu bulunan ve göle atlayarak, yaşamına son verdiği tahmin edilen Adalet Ş., gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde bulunan cansız bedenin, lise öğrencisi Adalet Ş.'ye (14) ait olduğu belirlendi. Cep telefonunda intihar notu bulunan ve göle atlayarak, yaşamına son verdiği tahmin edilen Adalet Ş., gözyaşlarıyla toprağa verildi. Adalet Ş.'nin ailesinin, ders notları kötü olan kızlarına, "Sınıfta kalırsan seni zorla evlendiririz" dediği iddia edildi. Adalet Ş.'nin yakınları ise iddiayı yalanladı.

"SINIFTA KALIRSAN SENİ ZORLA EVLENDİRİRİZ"

Mogan Gölü yüzeyinde çevredekilerce dün akşam saatlerinde görülen ceset, polis ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Hastane morguna götürülen cesedin, anadolu lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Adalet Ş.'ye ait olduğu belirlendi. Adalet Ş.'nin yapılan otopsisinde, vücudunda yara izine rastlanmadı. Adalet Ş.'nin montu, telefonu ve kişisel eşyaları ise göl kenarında bulundu. Adalet Ş.'nin telefonunda yapılan incelemede, intihar notu olduğu görüldü. Adalet Ş.'nin, dün öğleden sonra, Mogan Gölü kenarında gezintiye çıktığı, bir süre sonra da montunu çıkarıp, suya atladığı ileri sürüldü. Adalet Ş.'nin ailesinin, ders notları kötü olan kızlarına, "Sınıfta kalırsan seni zorla evlendiririz" dediği iddiası, sosyal medyada yer aldı. Adalet Ş.'nin yakınları ise bu iddianın doğru olmadığını söyledi.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Adalet Ş. için bugün Karagedik Mahallesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Adalet'in babası Raşit Ş., ağabeyi Ahmet Ş. taziyeleri kabul etti. Cenazeye kızın yakınları ve çok sayıda kişi de katıldı. Adalet Ş.'nin cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mogan Gölü Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

bir dost:

AKILLI İNSANLAR ÇOCUKLARINA İNSANCIL YAKLAŞIRLAR VE BİR SORUN VARSA O SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIRLAR. BEN ANLAMIYORUM BİR ANNE VE BABANIN ÇOCUĞUNA NASIL OLURDA ŞANTAJ YAPAR. BAZI ANNE VE BABALAR ANNE VE BABA OLMAYI BECEREMİYORLAR. . . ÇOK YAZIK. . . HERKESİN BU DÜNYA DA İNSANCA YAŞAMA HAKKINA SAHİP. . . TEHDİT İ ZAYIF KARAKTERLİ İNSANLAR YAPAR.

22
1
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Hemde evlendiririz diye şantaj yapmışlar Allah in cezaları

yanıt10
yanıt2
Shalya:

ALLAH rahmet etsin

21
1
yanıtYanıtla
S yıldız:

Anne ye babaya suclamak kolayınıza gelıyor peki öğretmenın eğtimcının hiçmi yok sucu bir cocuğa öğretmen yol gösterır aylesını suclamayın onlar zaten bitmiş durumda lar allah sabir versın allah gani rahmet eylesın

8
10
yanıtYanıtla
Ert:

Cahil ana babanın eğitmesini bilemediği çocuklarınızın sorumlusu öğretmenler mi? Ayrıca öğretmenler çok mu eğitimli? Meclis''e, milletvekillerine bak çok mu eğitimli? Her yere cami açıp öğretmenden çok imam yetiştiren ülkenin durumu. .

yanıt8
yanıt4
Kardelen:

Eğitimciye suçu yüklemek ne de kolay....Aile de sağlıklı bir iletişim yoksa, canından kopan evladının yüreğini anlamazsan suç eğitimcinin........yazık

yanıt4
yanıt3
cahil cahil konuşma:

ne kadar cahilsin son 15 yılda öğrencilere hiçbir şey söylenmiyor, söylenince ne olduğunu görüyoruz tevelerde

yanıt4
yanıt3
Verka:

Evlenme ve Çocuk doğurma devlet kontrolünde olmalı testleri geçemeyene yasak olmalı önüne gelen evlenip çocuk doğurmamalı . . . yoksa ülkenin geleceği çok karanlık !

14
3
yanıtYanıtla
suri:

biz suri bize test yok

yanıt1
yanıt9
!!!!:

HANGİ DEVLETİN KONTROLÜNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt7
yanıt3
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title