Haberler

Miting düzenleyen aşı karşıtları İstiklal Marşı'nı yanlış okudu, ortaya ilginç görüntüler çıktı

Güncelleme:

Koronavirüse karşı toplumsal aşılamaya tepki gösteren aşı karşıtları, Maltepe'de miting düzenledi. Miting alanında topluca İstiklal Marşı okumak isteyen kalabalık marşı yanlış okuyunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşı uygulamasına karşı çıkan bir grup aşı karşıtı vatandaş, İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda bir araya geldi.

MASKESİZ OLMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Alanda bulunan birçok vatandaşın sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maskesiz dolaştığı görüldü.

BİLL GATES'İ HEDEF ALDILAR

Aşı karşıtlarını düzenlediği mitingde hedeftekilerden biri de aşı şirketlerine yatırım yapan ünlü iş insanı Bill Gates oldu. Gates'e seslenen bir aşı karşıtı, " Allah seni kahretsin Bill Gates, sen de yargılanacaksın" ifadelerini kullandı.

İSTİKLAL MARŞI'NI YANLIŞ OKUDULAR

Miting alanında İstiklal Marşı'nı topluca okuyan kalabalık ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Sahnedeki kişinin İstiklal Marşı'nı yanlış okuyup kalabalığında ona eşlik etmesi şaşırttı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Maltepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (8)

alperen:

bunlara covıd olmasada aşı vurmak lazım:))))

33
27
yanıtYanıtla
Türkçe belgesel:

Bence de aşıyı istemeyen olmasın, Dünya nüfusu 6 milyar olmuş artık doğa bu kadar nüfusu kaldıramıyor en az 2 milyar ölmeli

20
28
yanıtYanıtla
Turol Capa:

Utanma da yok. Provokatörler daha marşımızı öğrenememişler.

18
15
yanıtYanıtla
Bekir Tarla:

Maksat eylem olsun aslında sizi bir ahıra yıkıp şarbon lamak lazım, devlet in yerinde olsam size neler yaparım demokrasi memokrasi anlamam siz çok ileri gidiyor sunuz

3
12
yanıtYanıtla
Tugay Yazici:

Syn: Mehmet Akif Ersoy çarpsın sizi ya başka da sözüm yok

4
9
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Aşı olmayanın hastane masraflarını SGK karşılamayacak bu kadar basit ister olsun isterse olmasın

7
5
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

ne yazıkkı bu kıtle ulkemızde yasıyor barı bılmıyorsun sus demısler buyuklerımız cahıllığın ortya cıkmasın

2
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Gerici yobaz zihniyetin peşine düşmüşler ortaçağdan kalma gericilikle bilimi kötüleyip lanetliyorlar. Bunların arkasına takılan gerizekalı zihniyete ne demeli. Allah islah etsin demeli. Birde sağlıkçılara yetkililere laf ediyorlar miting alanında HES kontrolü yapmıyorlar, PCR testi yapmıyorlar diye. Ulan maskeye karşısınız siz önce maske takın. Sağlıkçılar ya aşı görevinde ya da fiyasyonda kıçlarından ter akıyor kelle koltukta. Haftasonu tatilinin sizin rezillikleriniz yüzünden harcayacak haller

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title