Haberler

MİSS Turkey'de Skandal! Trabzonlu Güzelin Tacını Geri Aldılar

Güncelleme:

Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 4'üncü seçilen Berfu Yıldız yerine yanlışlıkla Şevval Ayvaz'ın adı anons edildi. Tacını takıp podyumda yürüyen Ayvaz'ın mutluluğu birkaç saat sürdü.

2015 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması önceki akşam Volkswagen Arena'da yapıldı. Star TV'den canlı yayınlanan gecenin sunucusu Kadir Doğulu finale kalan güzelleri açıklarken skandal bir hataya imza attı. 4'üncü güzel seçilen Berfu Yıldız yerine Şevval Ayvaz'ın adını okuyan Doğulu yaptığı hatanın farkına vardı ancak bozuntuya vermedi.

"HATA TAMAMEN BENİM"

Tacını takıp podyumda yürüyen Şevval Ayvaz'ın mutluluğu birkaç saat sürdü. Yapılan yanlış ertesi gün gönderilen basın bülteninde düzeltildi. Miss Turkey Organizasyon Başkanı Can Sandıkçıoğlu "Hata tamamen benim. 4'üncü güzelin numarasını doğru yazdım ama adını yanlış yazdım. Kamu oyundan özür dilerim" dedi.

"MASUM BİR HATAYDI"

Tacı yanlışlıkla Şevval Ayvaz'a takılan 4'üncü güzel Berfu Yıldız mutluluğunu canlı yayında yaşayamadı. Dereceye girenlerle zafer pozunu ertesi gün basın toplantısında verdi. Dördüncülük sevinci birkaç saat süren Şevval Ayvaz, yapılan yanlışla ilgili 'Masum bir hataydı' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güzellik Yarışması Kadir Doğulu Volkswagen Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (97)

13bitlislimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Dünyanın en güzel kızı kendini teşhir etmeyen ve mahremini başkalarına göstermeyen kızlardır..

59
2
yanıtYanıtla
DesideroMobil-IOS:

Kupam da kupam diyen pontus trabzon şimdi de tacı da tacım diyecek bunların babaları pontus bey çok muhterem biriydi öyle olunca böyle sapık bir pontus toplumu ortaya çıktı.

7
36
yanıtYanıtla
ÇarşıMobil-IOS:

Trabzonlu ise müstahaktır.hiç sevmem bu trabzonlu barbarları

21
16
yanıtYanıtla
protesto:

Ahlaksızlık bu yarışmalar

32
3
yanıtYanıtla
samsunlu:

biz samsunsular laz değiliz ama gerekirse lazda oluruz vatanını milletini seven herkez için bir oluruz birlik oluruz.

22
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

DUNYA GUZELI SECILSELER NE OLACAK KIME NE FAYDALARI VAR DİNİMİZDEN TAVİZ VERMEKTEN BASKA BSEY DEGIL BU

24
3
yanıtYanıtla
orhan:

ulan bi oylamayı beceremedinizmi rezil herifler

10
13
yanıtYanıtla
hımm OK!!:

Onu da Miss arap sabunu güzeli ilan edin gitsin. .

21
2
yanıtYanıtla
vildan:

kızın duygularıyla oynamayın bee veriverin tacı nolcek :)

5
16
yanıtYanıtla
ataturkcumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onun yerinde kimse olmak istemezdi

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title