Haberler

Milas'taki orman yangınları sonrası kül olan alanlar havadan görüntülendi

Güncelleme:

Türkiye 9 gündür süren yangınlarla mücadele ederken Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayan ve tüm ili saran orman yangınlarında binlerce dönüm yeşil alan kül oldu. Yangın sonrası oluşan manzara görenlerin yüreklerini dağladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayan ve ardından Bodrum, Milas, Köyceğiz, Seydikemer, Kavaklıdere ve Menteşe'de devam eden yangınlar geride kalan 8 güne rağmen sürüyor.

YANGINLARA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Ören Mahallesi'nin farklı noktalarında 31 Temmuz'da çıkan orman yangınlarının kontrol altına alınması için çalışma yürütülüyor. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara veren hava araçları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden faaliyetlerine başlıyor. Hava araçları, denizden ve yakındaki göletlerden su alarak alevlere müdahale ediyor.

BİNLERCE DÖNÜM ORMAN KÜL OLDU

Günde defalarca alevlere su döken helikopter pilotları, büyük çaba gösteriyor. Helikopterden çekilen görüntülere, yangının verdiği zarar ve alevlerin büyüklüğü yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Helikopter Muğla Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

bekir yapici:

orman yangini dünyanin her yerinde var ama bizdeki gibi bilgisiz beceriksiz alakasiz kordinesiz bencilce ic siyasete alet eden onlarca itibar ucagi varken tek bir yangin ucagi olmayan bir akdeniz ülkesi yok o yüzden yanginlara sebep olanlar kadar ilgisiz alakasiz vurdum duymaz görevini ihmal veya suistimal edenlerinde yargilanmasi gerekir.

17
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title