Haberler

MHP'li Vekilden Çukur Dizisine Boykot Çağrısı!

Güncelleme:

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ekrem İmamoğlu'nun çağrısına destek veren Çukur dizisinin oyuncularını eleştirerek, "Show TV'de yayınlanan Çukur dizisini boykot ediyoruz Bu dizinin oyuncuları,Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları atıyor." dedi.

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının iptali ve yenilenmesine ilişkin aldığı kararın ardından yaptığı konuşmada sanatçılar dahil herkesi 'konuşmaya' çağırması üzerine birçok ünlü isim Twitter'da #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle mesaj paylaşmıştı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt İmamoğlu'na destek veren Çukur oyuncularını eleştirdi.

ÇUKUR DİZİSİNİN OYUNCULARI DA İMAMOĞLU'NA DESTEK VERMİŞTİ

Bu paylaşımı yapan ünlüler arasında Çukur dizisi oyuncuları da vardı. Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncular sosyal medyadan destek mesajı yayınlamıştı.

MHP'li Vekilden Çukur Dizisine Boykot Çağrısı!

"SİZİ SADECE CHP'LİLER SEYRETTİĞİ İÇİN,SANATÇI OLMADINIZ"

Daha önce kurt gibi uluduğu video ile gündeme gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Çukur oyuncularını eleştirdi. Enginyurt yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Show TV'de yayınlanan Çukur dizisini boykot ediyoruz.Bu dizinin oyuncuları,Ekrem İmamoğluna destek mesajları atıyor. Sanatçı,toplumun ortak paydaşıdır. Sizi sadece CHP'liler seyrettiği için,sanatçı olmadınız.Toplumun bütününe mal olmuş insanlar olarak, bir kesimi övmek yakışmadı."

MHP'li Vekilden Çukur Dizisine Boykot Çağrısı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu İmamoğlu Çukur MHP Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (93)

turan:

vekil doğru söylüyor sanatçı sanatını icra eder siyaset yapacaksa sahalara iner. Herkesin bir oyu var destek köstek geç onları dahada çukur seyretmiyorum

9
43
yanıtYanıtla
.istanbul:

Hadi ordan dönekler sizi kim ne yapsın Ekrem imamoğlu başkan

33
17
yanıtYanıtla
gonzi:

immamoglunuda tek chp liler secmediki. . .

37
12
yanıtYanıtla
Yeşim:

Hay ağzına sağlık Gonzi.

yanıt0
yanıt2
tokatçı:

bizi de boykot et. mümkünse aynı yerde nefes bile almayalım. Her şey Çok Güzel Olacak.

27
16
yanıtYanıtla
osmanlı tokatı:

seni, ben boykot edecem. . bekle. . . .

yanıt8
yanıt10
herşey harbiden güzel olacak:

sen fransız tokatçısımısın yoksa ameraka mı burda osmanlı tokatı var çünkü burası türkiye

yanıt3
yanıt1
erdem:

sanatçı dediğin tarafsız olur . sadece sanatıyla meşgul olmalı . oynadıkları dizileri sadece kendi görüşündekiler izlemiyor eğer bir tarafı tutarsa hem kendine hem oynadığı diziye filme zarar verir.

14
26
yanıtYanıtla
Başkan:

Olur başka isteğin sen git ekonomiye çare bul milletin keyfinemi göz diktiniz

29
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Burası özgür bir ülke değil mi. ?? Her ne kim kimi destekliyorsa destekler bunlardan sizine.

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title